Tuinbouw, Landbouw
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik

DLV Belgium

Koolmijnlaan 201 , 3582 Beringen
+3280090910

Kernactiviteiten

DLV is een studie- en adviesbureau voor iedereen die woont, werkt en leeft op het platteland. Door onze proactieve en gerichte aanpak, vormen we de kracht achter jouw project!

Over ons

Wij willen deze visie realiseren door onze klanten onderbouwd, creatief en doordacht te adviseren. Onze medewerkers hebben een hart voor de landbouw en ‘t platteland. Zij kennen het wettelijk kader tot in de puntjes en hebben steeds het gewenste resultaat van jouw project voor ogen. Door haar proactieve en gerichte aanpak, creëert DLV kansen waar jij misschien bedreigingen zag. Daarom is DLV ‘de kracht achter jouw project,’ de kracht die ervoor zorgt dat jij je kan focussen op je passie. Wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden en wettelijke verplichtingen vervuld zijn zodat jij jouw project kan realiseren. En we adviseren jou bij het nemen van strategische beslissingen.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner die graag de handen uit de mouwen steekt en steeds met beide voeten in de realiteit staat. Het is onze ambitie om dé referentie te zijn voor iedereen die onderneemt op ‘t platteland. Je zal ontdekken dat je nog nooit op zo’n gedreven en directe manier samenwerkte met een adviesbureau dat zo thuis is op ‘t platteland.

Kortom, DLV is die extra kracht die jouw bedrijf nodig heeft om ook in de toekomst thuis te zijn op ‘t platteland!
Share
DLV Belgium
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren