Veehouderij, Diervoeding/Feed
- West-Vlaanderen

Duynie BV

Albert I Laan 78, 8630 VEURNE
+3258680540

Kernactiviteiten

Duynie BV is leverancier van vochtrijke diervoeders voor de rundvee- en varkenshouderij. Vanuit ons
kantoor te Veurne verzorgen wij met ons team werkzaamheden voor klanten in België.

Hoofdkantoor:

Albert 1 Laan 78, 8630 Veurne

Aantal medewerkers nationaal

14

Over ons

Bij Duynie Feed zijn we gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen. Allemaal gebaseerd op co-producten uit de levensmiddelen-, dranken-, en biobrandstofindustrie. We zijn er trots op dat wij al jaren een betrouwbare veevoerleverancier voor onze klanten zijn. Inmiddels is Duynie Feed op meerdere plekken in Europa te vinden. Medewerkers van Duynie Feed weten wat er in de markt speelt en hebben kennis over de gehele voedselketen. Hierdoor weten we niet alleen wat er bij uw afnemers speelt, maar kunnen we ook grote volumes co-producten veiligstellen van onze leveranciers.

Historie

Duynie Feed bestaat meer dan 50 jaar en heeft in deze periode bewezen kwaliteit te leveren. Het vormt de basis voor de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt. Duynie Feed is inmiddels een internationale organisatie met vestigingen in heel Europa.
De Duynie Feed vestigingen delen marktkennis en inzichten. Samen beschikken ze over een grenzeloze expertise met betrekking tot de laatste ontwikkelingen. Dit alles draagt bij aan het vertrouwen van onze klanten. De websites van deze vestigingen zijn te vinden door rechtsbovenin deze pagina op het pijltje te klikken.
Duynie Feed is een dochteronderneming van Duynie Group.
Share
Duynie BV

Recente vacatures van Duynie BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Sales & Marketing Manager Europe

Frequent traveling | Regular visits to business units and the head office in NL
Duynie BV

Product Manager Rundvee

Onderweg naar klanten, Home Office, kantoor in Veurne.
Duynie BV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren