Landbouw, Food, industrie
Vlaanderen, Nederland

Farmel B.V.

Ecopark 75b , 8305 BJ Emmeloord
+31527630500

Kernactiviteiten

Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de internationale handel van rauwe melk en diverse zuivelproducten (o.a. melkpoeder en boter).

Over ons

Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de internationale handel van rauwe melk en diverse zuivelproducten (o.a. melkpoeder en boter). Door het uitgebreide netwerk van eigen melkveehouders beschikt Farmel over een groot en stabiel melkvolume. In deze dynamische markt kan de organisatie daardoor flexibel opereren en voldoen aan de behoeften van haar klanten. Naast de handel in zuivel levert Farmel tevens diverse diensten om de melkveehouder te ondersteunen in zijn dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan productierechten en livestock oplossingen. Farmel toont lef en durft te vernieuwen. Proactiviteit staat bij de organisatie hoog in het vaandel en ze denken graag mee met de klant bij de ontwikkeling van nieuwe (zuivel)producten. Voor haar klanten zet Farmel graag net dat ene stapje extra, want bij Farmel zijn ze Moved by Milk!
Share
Farmel B.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren