Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
- Oost-Vlaanderen

Fertikal N.V.

Molenweg Haven 1938, 9130 KALLO
+3235700182

Kernactiviteiten

Fertikal is een toonaangevend en gerenommeerd producent van organische en organo-minerale NPK-meststoffen met een wereldwijde afzet.

Door een bijzonder scherpe controle op de grondstoffen en de ultramoderne fabriek (totaal vernieuwd in 2014) is Fertikal in staat om meststoffen te produceren van de beste kwaliteit, gecertificeerd door Certisys en Control Union.

Hoofdkantoor:

Kallo

Over ons

Fertikal is een innovatief mestverwerkingsbedrijf en gerenommeerd wereldspeler op de markt van organische meststoffen. Fertikal verwerkt Vlaamse en Nederlandse mest tot gecomposteerde bodemverbeteraar en gekorrelde organische meststoffen voor de land- en tuinbouwmarkt.

De kantoren en productiesite liggen in het midden van de Antwerpse haven, wat logistieke voordelen heeft qua transport en bereikbaarheid.

De productie-installatie is in 2014 volledig gemoderniseerd en behoort tot de grootste van Europa.

Mede dankzij de strenge, Belgische overheidsvoorschriften inzake mestverwerking kunt u ervan op aan dat u een kwalitatief hoogstaand product koopt, dat niet alleen meer dan voldoet aan de huidige bemestingsnormen qua homogeniteit, strooinauwkeurigheid, werking en hygiƫnisatie, maar bovendien ook traceerbaar is van oorsprong tot eindgebruiker.
Share
Fertikal N.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren