Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij, Overheid/Onderwijs
Brussel

Flanders Food

Wetenschapsstraat 14A, 1040 BRUSSEL
+3227884367

Kernactiviteiten

Flanders’ FOOD wil een uniek, strategie-gedreven platform zijn dat door innovatie bijdraagt tot een meer competitieve, innovatieve en duurzame agro-foodindustrie. Flanders’ FOOD versterkt de innovatieslagkracht van de doelgroep door het verhogen van de wetenschappelijke en technologische kennis, hanteert hiervoor een geïntegreerde aanpak, en draagt op deze manier bij tot de economische en maatschappelijke ontwikkeling van Vlaanderen.

Hoofdkantoor:

Brussel

Missie / Visie

Missie

Wij geloven in de toekomst van de Vlaamse voedingsindustrie en samen zorgen we ervoor dat ook de volgende generaties kunnen genieten van lekkere voeding, passend bij een gezonde levensstijl. Met passie, kennis en kunde overtuigen wij bedrijven om grenzen te verleggen.

Visie

Flanders’ FOOD wil een leidende rol spelen in innovatie binnen de agro-food voedselketen en een hefboom zijn om van Vlaanderen een Europese topregio in voeding te maken.

Zo kan Flanders’ FOOD dé partner zijn om mee te werken aan de verdere ontplooiing van de Vlaamse agro-food voedselketen als wereldwijde referentie voor aanbod, kwaliteit en duurzaamheid van voedingsproducten.
Share
Flanders Food
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren