Gallagher Belgium


Gallagher Europe
Gallagher Europe is een handelsonderneming die haar roots vindt in de jaren ’70 en start met het bedrijf Veldman & Dijkstra. De oprichters besluiten europees importeur te worden van Gallagher schrikdraadapparatuur en hun succesvolle onderneming vindt een vervolg via de oprichting van dochteronderneming Gallagher Belgium begin jaren ‘80. Zij zorgen voor de introductie van de Gallagher High-Power schrikdraad en springen daarmee op eigen wijze in op de behoefte aan hoogwaardige elektrische afrasteringen in België en Luxemburg.

Gallagher Europe
Inmiddels is Veldman & Dijkstra uitgegroeid tot de internationale handelsonderneming Gallagher Europe, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden en ruim 100 medewerk(st)ers. De verkooporganisaties in de aangesloten Europese landen kunnen op het gebied van management, logistiek, informatie- en communicatietechnologie, service en marketing zeer nauw samenwerken met de centrale afdelingen binnen Gallagher Europe. Gezamenlijk streven we ernaar om een slagvaardige en klantvriendelijke organisatie te zijn en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrische afrasteringen.

Gallagher
Gallagher is het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen en biedt een eersteklas product met een goede prijs-kwaliteit verhouding en een eersteklas service. De producten van Gallagher worden vanuit een agrarische visie ontwikkeld en getest door gebruikers. Ons doel is om u in de toekomst nog betere producten te bieden waardoor uw afrastering altijd perfect werkt. Continu werken aan het product Gallagher, zorgt voor een altijd gewaarborgde, optimale kwaliteit.

Gallagher Group Ltd.
Door de jaren heen is er een nauwe band met de Gallagher Group Ltd. in Nieuw-Zeeland ontstaan. Opgericht in 1938 te Hamilton, is dit is een internationaal opererende organisatie dat een scala van producten op het gebied van elektrische afrasteren en beveiligingssystemen produceert en distribueert. Het wereldwijde A-merk Gallagher is onderdeel van hun core-business. Een vruchtbare samenwerking heeft in 2000 geresulteerd in het ontstaan van Gallagher Europe, welke verantwoordelijk is voor de Europese distributie van de Gallagher producten.

Productenoverzicht

 • Gallagher
  De beste elektrische afrasteringsmaterialen van A tot Z.
  De Gallagher producten onderscheiden zich door een hoge kwaliteit.

 • Birth Alarm
  De meest betrouwbare veulengeboorte-melder. Werkt ook als koliekmelder! 

 • Farming Toys 
  Uitgebreide landbouwminiaturencollectie. Op het internet vindt u eveneens exclusieve modellen. Spaar mee voor gratis miniaturen. Eveneens hebben we degelijke traptractoren en stoere skelters, met leuke accessoires.

 • Equitrans
  Een uitgebreide ruitersportassortiment met zowel kleding van Italiaanse hand als een complete lijn met verzorgingsproducten voor het paard. Klik hier om de catalogus '07 -'08 in zijn geheel te downloaden of gebruik onderstaande links om de catalogus te downloaden in zes aparte delen.
Share
Gallagher Belgium
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.