Landbouw
- West-Vlaanderen

G&M Service

Kalkhoevestraat 1, 8790 WAREGEM
+3132055460335

Kernactiviteiten

We zijn een jong en dynamisch bedrijf geleid door ervaren voedingsingenieurs. G&M Service is sterk gericht op specifieke segmenten van de voedingsindustrie met als basis het verwerken van granen en ontwikkelt en verdeelt daarvoor speciale producten in combinatie met een excellente persoonlijke service.

Over ons

We zijn een service-organisatie die zich richt op verkoop en marketing van complementaire producten.

We bieden eigen ontwikkelde producten aan en vertegenwoordigen ook buitenlandse bedrijven die kwalitatieve ingrediënten voor de bloem- en aanverwante industrieën (maalderij, bakkerijen, biscuiterie …) aanbieden.

We leggen de focus op meel- en broodverbetermiddelen, lecithine specialiteiten (Lecifine 50 en 100), sojabloem, sojagranulaat, sojazemelen, sojavlokken (non GMO), zuurdesems (vloeibaar en poeder), gluten en zetmelen (ook biologisch), glutenvrije producten, granen en zaden.

Als service-georiënteerde onderneming hebben we een testbakkerij en een deegrheologisch labo. Dankzij deze mogelijkheden kunnen wij onze klanten ondersteunen met bloemanalyses en deskundig advies.

Werken bij ons

Kijk regelmatig op onze website voor vacatures in de voeding.
Share
G&M Service
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren