Tuinbouw, Landbouw
- Limburg

Globachem

Lichtenberglaan 2019, 3800 SINT - TRUIDEN
+3211785717

Kernactiviteiten

Globachem is een internationaal actief, agrochemisch familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, registreren en vermarkten van hoogkwalitatieve gewasbeschermingsmiddelen voor de land- en tuinbouw.

Hoofdkantoor:

Sint - Truiden

Omzet

meer dan € 150 mio

Over ons

Het groeiverhaal van Globachem begon in 2000 in Sint-Truiden als dynamisch familiebedrijf. Onze
focus? Innovatie en internationalisatie! Jonge, generische middelen, nieuwe toepassingen en
formules … Daarop zetten we al bijna 20 jaar in. Met succes, want inmiddels mogen we onszelf een belangrijke Europese speler noemen met een omzet van meer dan €150 mio. Globachem helpt land- en tuinbouwers hun gewassen beschermen via een uitgebreid gamma generische en intern ontwikkelde gewasbeschermingsmiddelen. Zo dragen we bij aan veilige voedselproductie voor de groeiende wereldbevolking met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers genieten we dan ook een uitstekende reputatie.

Missie / Visie

Globachem helpt land- en tuinbouwers hun productie te optimaliseren. Dat doen wij door het ontwikkelen, registreren en internationaal vermarkten van een uitgebreid gamma aan generische en innovatieve gewasbeschermingsmiddelen. Hierdoor draagt Globachem, als flexibel en dynamisch familiebedrijf, bij tot de productie van voldoende veilig voedsel voor de groeiende wereldbevolking.

Historie

Globachem werd in 2000 opgericht door Koen en Els Quaghebeur-Paesmans in Sint-Truiden (België). Aanvankelijk lag de focus enkel op het registreren van generische gewasbeschermingsmiddelen, zowel voor de fruitteelt als voor de grote akkerbouwteelten. In de loop der jaren ging Globachem zelf aan productontwikkeling doen, zodat we nu ook nieuwe toepassingen en nieuwe producten op de markt brengen.

Werken bij ons

Wil je graag werken in een jong en enthousiast team bij een familiaal bedrijf, neem contact met ons op!
Share
Globachem
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren