Tuinbouw, Landbouw
- Antwerpen, - West-Vlaanderen

Herbafrost

Industriepark 19 zone A2, 2235 HULSHOUT
+3215224687

Kernactiviteiten

Herbafrost zorgt ervoor dat iedereen – industrie, retail en consument – het hele jaar door kan rekenen op versgevroren kruiden om gerechten een gezonde en smakelijke toets te geven.

Hoofdkantoor:

Hulshout

Over ons

Kruiden zijn onze passie!
Na jaren van hard werken en innovatief denken is Herbafrost uitgegroeid tot één van de marktleiders in de wereld van IQF kruiden.

Missie / Visie

Die positie bereik je natuurlijk niet zomaar: kwaliteit, stipte levering het hele jaar door, sterke prijzen en een vriendelijke, persoonlijke service staan hoog in ons vaandel!

Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes en wensen van onze klanten. Wij houden er dan ook aan om de innovaties op de markt nauwgezet op te volgen.

De inzet van onze medewerkers en onze professionele en efficiënte aanpak staan aan de basis van onze kwaliteitsproducten.

Herbafrost is gevestigd in Hulshout en Diksmuide-Vladslo. Onze productievelden liggen in de onmiddellijke nabijheid van onze sites, wat maakt dat onze kruiden meteen na de oogst verwerkt worden. Daardoor behouden onze kruiden hun smaak, kleur, textuur en vitamines.
Onze landbouwdeskundigen volgen alle teelten op de voet, vanaf de zaadselectie tot aan de oogst en de verwerking. Dit om u een kwalitatief hoogstaand product te kunnen garanderen!

Herbafrost traint voortdurend zijn medewerkers om de voedselveiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze kwaliteitssystemen (IFS, Bio TUV Nord, BIOGARANTIE).

Werken bij ons

Kom werken in de dynamische wereld van de diepgevroren kruiden.
Share
Herbafrost
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren