- Antwerpen

Coöperatie Hoogstraten cv

Loenhoutseweg 59, B-2320 HOOGSTRATEN
+3233400211

Kernactiviteiten

De Hoogstraten® aardbeien zijn de trots van de veiling. In de loop der jaren heeft Coöperatie Hoogstraten ook een stevige reputatie opgebouwd in groenten en fruit, tot ver buiten de Belgische landsgrenzen.

Over ons

Coöperatie Hoogstraten cv is een opmerkelijke verschijning in de tuinbouw, in België en daarbuiten. Niet alleen draagt de veiling een rijke geschiedenis met zich mee, als hedendaags bedrijf is ze ook klaar voor de toekomst. De voortdurende zoektocht naar vernieuwing en de bereidheid om duurzaam te ondernemen zijn daarin doorslaggevend. Die vernieuwing gaat gepaard met een blijvende zorg voor kwaliteit; kwaliteit in producten, kwaliteit in dienstverlening. Alleen zo kan de hechte samenwerking met al haar telers en klanten standhouden. De Hoogstraten® aardbeien zijn de trots van de veiling. In de loop der jaren heeft CoöperatiHoogstraten ook een stevige reputatie opgebouwd in groenten en fruit, tot ver buiten de Belgische landsgrenzen.
Share
Coöperatie Hoogstraten cv
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?