Tuinbouw
- Antwerpen

Coöperatie Hoogstraten cv

Loenhoutseweg 59, B-2320 HOOGSTRATEN
+3233400211

Kernactiviteiten

In de Hoogstraatse volksmond staan we vaak nog bekend als "De Veiling", maar we zijn zovéél meer dan louter een veiling.
We streven ernaar om met ons merk 'Hoogstraten, Home of Quality' de absolute expert te zijn in groenten en fruit voor onze klanten en daarnaast vorm te geven aan de sector die ons zo nauw aan het hart ligt.

Over ons

Coöperatie Hoogstraten vormt een belangrijke schakel tussen producent en afnemer in de versketen van groenten en fruit. Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket aan zowel leden als afnemers. Centraal staat het product met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid. Naast de eigenlijke verkoop van de producten zorgen we voor de ontwikkeling en toepassing van een kwaliteitsbeleid en voor communicatievoering. Verder verlenen we ook technische en logistieke ondersteuning zoals bij het bewaren van aardbeiplanten, onze paprikasorteerinstallatie, of de opstart van de koudeketen.
Share
Coöperatie Hoogstraten cv
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren