Hudson

Moutstraat 56, 9000 GHENT
+3292222695

Over: Hudson

Wij helpen onze klanten om de beste mensen aan te trekken, te werven, te ontwikkelen en te behouden. Onze onderliggende doelstelling is het bevorderen van prestaties op ieder niveau, en er dus voor te zorgen dat het geheel groter is dan de som van elke individuele expertise. Wij bereiken ons doel door de geïntegreerde inspanningen van 3 divisies:

  • Professionele Rekrutering: gespecialiseerde professionele rekrutering en selectie en HR outsourcing op het vlak van processen en jobs.
  • Talent Management: strategieën voor het aantrekken, werven, ontwikkelen en behouden van menselijk kapitaal.
  • Interim Management: flexibele werkkrachten met de juiste vaardigheden op het juiste moment
    Hudson België is een onderdeel van de Hudson Highland Group, Inc. (NASDAQ: HHGP), één van %u2019s werelds meest toonaangevende organisaties op het vlak van professionele rekrutering, senior management search en human capital oplossingen.

Hudson biedt vernieuwende oplossingen afgestemd op rekruteringsstrategieën en organisatorische efficiëntie - mensen en prestaties. Al jarenlang helpen we onze klanten om hun zaken intelligenter aan te pakken en groter succes te boeken door middel van mensen.

Hudson vertaalt human capital strategiëen naar realiseerbare acties en meetbare resultaten.
Ontdek waar ons talent u een meerwaarde kan bieden.

Home

Share
Hudson
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren