Tuinbouw, Veehouderij, Food, industrie
- Limburg

Roam Technology NV

Industriezone Poort Genk 6835, Geleenlaan 34, 3600 GENK

Kernactiviteiten

Jouw innovatieve partner voor een zuiverder, veiliger en gezonder leven.

Over ons

Roam Technology creëert effectieve en duurzame desinfectie-oplossingen voor verschillende toepassingen, zoals tuinbouw, vee, gezondheidszorg en nog veel meer. Het hoofdkantoor, de nieuwe ultramoderne productiefaciliteit en het belangrijkste distributiecentrum van het familiebedrijf zijn gevestigd in Genk, België.

Missie / Visie

We doen veel meer dan simpelweg producten met een hoge meerwaarde produceren. De passie en gedrevenheid van ons goed opgeleide personeel zorgt ervoor dat we elke klantvraag met de grootste zorg behandelen. Na de implementatie van de relevante methoden en bijbehorende producten, stelt onze intensieve persoonlijke begeleiding ons in staat om problemen beter en efficiënter aan te pakken dan wie dan ook.

Van begeleiding en hulp tijdens kantoorvergaderingen in onze bedrijven, tot gezamenlijke veldbezoeken over de hele wereld. Van videoconferenties tot grote symposia - onze can-do-mentaliteit zal het verschil maken.
Share
Roam Technology NV

Recente vacatures van Roam Technology NV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.