Veehouderij
- Antwerpen

Incubel NV

Steenweg op Hoogstraten 141, 2330 MERKSPLAS
+3214633162

Kernactiviteiten

Incubel is de internationale sales afdeling van de familiale broeierij organisatie BHV gericht op de handel en export van kwalitatieve broedeieren en ééndagskuikens voor zowel leg- als mestkuikens.

Hoofdkantoor:

Steenweg op Hoogstraten 141
2330 Merksplas

Aantal medewerkers nationaal

120

Over ons

Incubel is ontstaan uit de wereldwijde behoefte aan een betrouwbare partner voor levering van kwalitatieve broedeieren en ééndagskuikens.

Incubel is een dochterbedrijf van Belgabroed en kan hiermee een beroep doen op de decennialange expertise die deze groep heeft opgebouwd. Zo heeft Incubel ook toegang tot de belangrijkste producent van broedeieren en ééndagskuikens in de Benelux, van zowel leg- als vleeskippen.

Belgabroed telt een team van 120 gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers die meebouwen aan de verbetering en uitbouw van onze broedeiproductie en broederijen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Op korte tijd is Incubel uitgegroeid tot een van de belangrijkste partners voor export naar landen buiten Europa. Een succesvolle onderneming hangt vaak af van goede partners. Wij zijn graag die partner!

Missie / Visie

Passie

Wanneer uw werk uw passie is, dan is het een manier van leven. Al onze partners en medewerkers delen de liefde en het respect voor onze eieren en kuikens. En dat merkt u! Aan alles.

Innovatie

Incubel gaat niet alleen mee met zijn tijd, hij gaat zijn tijd vooruit! Innovatie is het sleutelwoord. Niet alleen investeren wij in hoogtechnologisch materiaal, in communicatiemiddelen of IT, wij voorzien ook het beste kernvoer en de meest ideale omstandigheden voor mens en dier.

Historie

De geschiedenis van de drie families (Destrooper, Moonen, Vervaeke) die aan de grondslag liggen van Incubel gaat enkele generaties terug. Sinds 1933 werd nauwgezet kennis en ervaringen doorgegeven van vader op zoon. Jaren aan kennis en expertise die niemand kan inhalen!
Share
Incubel NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren