Tuinbouw, Landbouw
- Antwerpen, - Oost-Vlaanderen, - West-Vlaanderen

Intergrow

Venecolaan 7, 9880 AALTER
+3293742820

Kernactiviteiten

INTERGROW is een toeleverancier van gewasbeschermingsmiddelen, land- en tuinbouwzaden, tuinbouwmeststoffen, plastiekfolies en diverse tuinbouwmaterialen met 7 vestigingen in België. Met een totale omzet van meer dan 60 milj. € en een 70-tal medewerkers behoren wij tot de belangrijkste spelers op de Belgische markt.

Hoofdkantoor:

Aalter

Over ons

InterGrow NV is de overkoepelende vennootschap van Fyto Varia (Aalter); Fyto Vanhulle (Eeklo), Vanderschaeghe’s zaden en Segakor Fyto (Kortemark), Geirnaerdt (Boekhoute), Vandenhende (Melle) en Casteels (OLVrouw Waver) (Zie historiek). De ganse groep bezit nu 3 vestigingen en geeft werk aan 33 medewerkers. De hoofdzetel is gelegen in Aalter en heeft bijhuizen in Kortemark, Eeklo en O.L.Vr.-Waver.

Als gespecialiseerd toeleveringsbedrijf in de land- en tuinbouw zijn wij door jarenlange inzet, ervaring en groei, een toonaangevend bedrijf geworden in deze sector. Hoogwaardig technisch advies (bij de klant of op het veld) gecombineerd met een continue opleiding van onze technische medewerkers, zorgt er voor dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking. Niet te vergeten zijn onze enthousiaste medewerkers op de binnendienst die de technische medewerkers op alle mogelijke manier bijstaan en die klanten telefonisch begeleiden bij vragen of problemen.

De firma InterGrow NV levert nationaal een zeer breed gamma producten zowel aan land –en tuinbouwers, fruitkwekers, tuinaanleggers en openbare diensten. Ons assortiment bevat o.a. gewasbeschermingsmiddelen, een uitgebreid aanbod meststoffen, land –en tuinbouwzaden, folies, tuinbouwbenodigdheden, sproeitoestellen, .., en zo veel meer. Voor de groeiregulator Off-shoot-O zijn wij tevens exclusief verdeler in België.

Met het oog op een hoge klantentevredenheid proberen wij de nadruk te leggen op een snelle logistieke service. De wensen van de klanten worden hierbij uitdrukkelijk gehoord. Vanuit onze hoofdzetel te Aalter wordt de logistiek gestuurd en worden onze vestigingen bevoorraad. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt de klant zo snel mogelijk te bedienen. “Er snel bij zijn” is immers vaak prioritair in onze sector!

Samenvattend combineert Intergrow NV een concurrentiële prijs met hoogwaardig advies en een vlotte service.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor actuele vacatures.
Share
Intergrow
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren