Veehouderij
- Antwerpen

Intraco Ltd. N.V.

Meir 24, 2000 ANTWERPEN
+3232269850

Kernactiviteiten

Binnen onze AnimalCare-divisie (Intraco Ltd. NV / Belcofeed NV) zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige veevoederkernen en additievenmengsels. Onze producten worden wereldwijd uitgevoerd naar meer dan 65 landen, met focus op Oost-Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuidoost-Azië. Elke kern wordt daarbij op maat van de klant ontwikkeld en geproduceerd. We beschikken hiervoor over een eigen productie-eenheid, gevestigd in Grobbendonk (Belcofeed).

Hoofdkantoor:

Antwerpen

Aantal medewerkers nationaal

11 bij Intraco en 12 bij Belcofeed

Aantal landen waar bedrijf actief is

65

Over ons

Bij Intraco fungeren we als leverancier van eiwitconcentraten, proteïnen en mengelingen van droge ingrediënten voor veevoeding. Onze activiteiten zijn volledig gericht op export, met focus op het Midden Oosten, Centraal Afrika en Oost-Europa. Ondertussen exporteren we al naar meer dan 60 landen. Om het vee in deze landen van een optimale voeding te voorzien, bestaat er eigenlijk geen standaard oplossing. De specifieke behoeften van de veestapel worden immers grotendeels bepaald door de plaatselijke klimatologische omstandigheden, de beschikbaarheid van voedingsmiddelen, de lokale prijzen en de infrastructuur van het betreffende land.

Bij Intraco zijn we erin gespecialiseerd om deze parameters te detecteren en te evalueren. Hierdoor kunnen we gericht oplossingen bieden op basis van de meest hoogwaardige ingrediënten. We bieden deskundig advies op maat met als doel onze klanten te helpen veevoeder te produceren dat kwalitatief, evenwichtig en kostenefficiënt is.

Dankzij een team van zeer gemotiveerde experts staan we ter beschikking van onze klanten vanaf de formulering van de voormengels tot aan de formulering van het eindproduct. Vanuit de intensieve contacten die we hebben met de academische wereld kunnen we onze klanten vervolgens op de hoogte brengen van de nieuwste technologieën en knowhow wat betreft diervoederformulering.

De productie van deze hoogwaardige producten gebeurt bij Belcofeed. Het betreft hier een volautomatisch productieproces op basis van hoge kwaliteitsnormen die ons ertoe brengen uitsluitend met betrouwbare en kwalitatieve grondstoffen te werken. Vergelijkbare kwaliteitsnormen worden vervolgens toegepast voor ondersteunende diensten zoals onze logistieke en administratieve afdelingen. Dankzij een goede ligging van onze productiefaciliteiten dichtbij de haven van Antwerpen, kunnen we een wereldwijde en flexibele service garanderen t.a.v. onze klanten. Naast onze eigen productieactiviteiten, beschikken wij eveneens over een uitstekende samenwerkingsovereenkomst met gerenommeerde Europese producenten. Dankzij deze tradingactiviteiten, kunnen we onze klanten voorzien van eiwitrijk diermeel, DCP, aminozuren, vitaminen en additieven. Hier bovenop hebben we een aantal nieuwe ontsmettingsmiddelen en hygiëneoplossingen (www.hi-concept.be), evenals een compleet biocideprogramma (www.hi-alert.be) ontwikkeld en geïntegreerd.

Werken bij ons

Intraco is een dynamische KMO; een speler met stevige positie en grote reikwijdte, die tevens deel uitmaakt van een internationaal snel groeiend familiebedrijf. We zijn een ambitieuze onderneming waarbinnen enthousiasme, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Indien je bij ons aan de slag gaat, krijg je de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Intraco biedt je de mogelijkheid om je inhoudelijk alsook relationeel verder te ontwikkelen.
Share
Intraco Ltd. N.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren