JobPoint

Bruggesteenweg 365 , 8830 Hooglede
+32497525356

Kernactiviteiten

Al meer dan 15 jaar gaat Beliès op zoek naar ingrediënten van de beste kwaliteit in het land van origine en maken we hiermee zuiderse specialiteiten. Zo groeiden we binnen Europa van expert in olijven naar een toegewijde partner in mediterraanse delicatessen.

Hoofdkantoor:

Tessenderlo

Over ons

Maak kennis met ons! Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Onze toewijding wordt dagelijks beloond door tevreden klanten die genieten van onze mediterraanse specialiteiten. Beliès is een onafhankelijk familiebedrijf en beschikt over zeer korte lijnen. Ons toegewijd team staat dan ook dicht bij lokale leveranciers en waakt over de kwaliteit van al onze mediterraanse delicatessen. Door het familiale karakter van Beliès kunnen we onze partners van dichtbij opvolgen en geniet je steeds van een persoonlijke service. Al meer dan 15 jaar staat Beliès voor vakmanschap en kwaliteit op het gebied van mediterraanse delicatessen: olijven, dips en antipastie. In de voorbije jaren bouwden we niet alleen duurzame relaties op, maar zochten we ook voortdurend naar oplossingen in verbetering van ons productieproces. Ook in de toekomst blijven we innoveren en volgen we de marktrends op de voet, steeds met respect voor de authenticiteit van onze ingrediënten. ελιές of ‘eliès’ is Grieks voor ‘olijven’. Het is dan ook geen verrassing dat deze vrucht sinds het begin het hart van ons assortiment vormt. Intussen groeiden we uit tot expert in mediterraanse specialiteiten en verruimden we ons assortiment met verse dips en smaakvolle antipasti. Onze focus ligt daarnaast op het bieden van een complete service: van verpakkingsoplossingen tot commerciële ondersteuning. Beliès maakt deel uit van de Pietercil Group en is gevestigd in België, het hart van Europa. Beliès is actief sinds 2002 en werd in 2005 onder de huidige naam opgericht binnen de Pietercil Group. Van in het begin lag de focus op de productie en verpakking van koelverse mediterraanse delicatessen, zoals olijven, dips en antipasti. Met dit productassortiment werd Beliès al gauw een toonaangevende speler in de West-Europese markt.

Werken bij ons

Welkom bij de Beliès-familie
Van junior tot ervaren medewerker: iedereen met pit en de nodige dynamiek is welkom bij Beliès! Wil jij ook werken in een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf? Neem dan zeker een kijkje tussen onze vacatures. Wij beloven alvast een aangename, stimulerende werksfeer in een uiterst moderne productieomgeving.
Share
JobPoint
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren