Landbouw, Veehouderij, Diervoeding/Feed
- Vlaams-Brabant

Jodoco NV

Fred Chaffartlaan 36 , 3300 Tienen
+32 16 24 66 00

Kernactiviteiten

Jodoco is een onafhankelijk particulier bedrijf, gevestigd in Tienen. Jodoco is opgericht in 1999 met de overtuiging dat gezonde gewassen en dieren de leidraad zijn om technische prestaties op een duurzame manier te verbeteren. Dit zorgt weer voor een efficiënte en hoogwaardige voedselproductie.

Daarbij speelt natuurlijke betaïne een centrale rol. Jodoco is gespecialiseerd in producten op basis van dit molecuul dat het vermogen heeft om methylgroepen af te staan in gecontroleerde fysiologische processen en uitstekende osmolytcapaciteiten heeft.

Overtuigd van de toegevoegde waarde streeft Jodoco ernaar haar kennis en de voordelen van natuurlijke betaïne zo breed mogelijk in te zetten in de agrarische sectoren ter ondersteuning van de gezondheid van dieren en gewassen. Op basis van meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft Jodoco een breed assortiment vloeibare voormengsels, aanvullende diervoeders en fertilizers ontwikkeld. De ontwikkeling vindt plaats in eigen laboratoria en in samenwerking met instituten en universiteiten in binnen- en buitenland. Doordat Jodoco een eigen ontwikkellaboratorium en productielocatie heeft, is het ook mogelijk om op maat gemaakte producten te maken. In overleg met de klant wordt het best mogelijke product ontwikkeld.

Hoofdkantoor:

Tienen

Feed Food Health campus

Fred Chaffartlaan 36, 3300 België

Aantal landen waar bedrijf actief is

Wereldwijd

Over ons

Welkom bij Jodoco, een onafhankelijke private onderneming opgericht in 1999 en gevestigd in Tienen, België. Jodoco is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van vloeibare producten op basis van natuurlijke betaine. De ontwikkeling vindt plaats in eigen laboratoria en in samenwerking met instituten en universiteiten in binnen- en buitenland.
Dit heeft geleid tot een breed gamma van producten voor zowel de mengvoederindustrie als voor zelfmengende veehouders, ten behoeve van zowel herkauwers als eenmagigen.
De producten kennen verscheidene toepassingen, zowel voor het conserveren van voeders en drinkwater, als voor het moduleren van het immuunsysteem, bescherming tegen hittestress, het binden van mycotoxines en verbetering van de zootechnische prestatie in het algemeen.

Missie / Visie

Jodoco is opgericht in 1999 met de overtuiging dat gezonde gewassen en dieren de leidraad zijn om technische prestaties op een duurzame manier te verbeteren. Dit zorgt weer voor een efficiënte en hoogwaardige voedselproductie.

Werken bij ons

Bekijk onze website www.Jodoco.com
Share
Jodoco NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren