Veehouderij, Diervoeding/Feed
- Vlaams-Brabant

Jodoco NV

Fred Chaffartlaan 36 , 3300 Tienen
+32 16 24 66 00

Kernactiviteiten

Jodoco NV is een private Belgische onderneming gevestigd in Tienen.
Het bedrijf legt zich toe op de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels voor toepassing in diervoeders.
De producten van JODOCO NV vinden hun toepassing in verscheidene marktsegmenten. Er wordt onder meer geleverd aan producenten van voormengsels, voedermiddelen, mengvoeders en aanvullende diervoeders en alsook aan zelfmengende veehouders.
Voor deze marktsegmenten levert JODOCO NV zowel producten onder eigen merknaam, als op specificatie van handelspartners onder hun merknaam.

Hoofdkantoor:

Tienen

Feed Food Health campus

Fred Chaffartlaan 36, 3300 België

Aantal medewerkers nationaal

20

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

22

Over ons

Welkom bij Jodoco, een onafhankelijke private onderneming opgericht in 1999 en gevestigd in Tienen, België. Jodoco is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels en aanvullende diervoeders. Ontwikkeling vindt plaats in eigen laboratoria en in samenwerking met instituten en universiteiten in binnen- en buitenland.
Actieve Ingrediënten
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een brede range aan actieve ingrediënten. Dit betreft ondermeer betaine, organische zuren, mineralen, inuline, oligofructose, mannoproteinen, β-glucanen, diverse suikers, glycerol en essentiële oliën.
Dit heeft geleid tot een breed gamma van producten voor zowel de mengvoederindustrie als voor zelfmengende veehouders, ten behoeve van zowel herkauwers als eenmagigen.
De producten kennen verscheidene toepassingen, zowel voor het conserveren van voeders en drinkwater, als voor het moduleren van het immuunsysteem, groeibevorderaar, bescherming tegen hittestress, het binden van mycotoxines en verbetering van de zootechnische prestatie in het algemeen.

Missie / Visie

Gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft JODOCO NV een brede range van aanvullende diervoeders ontwikkeld voor zowel eenmagigen als herkauwers. Deze producten vinden toepassing zowel in de mengvoerwagen, het brijvoer als in het drinkwater.

Werken bij ons

Bekijk onze website www.Jodoco.com
Share
Jodoco NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.