Landbouw
Vlaanderen

Cofabel

COFABEL centraal gelegen in het Brabantse ERPS-KWERPS is sinds 1972 de invoerder voor België van de John Deere landbouwmachines. Dit bijzonder hoog gereputeerde merk waarvan de oorsprong terug gaat tot meer dan 160 jaar, is sinds jaar en dag de onbetwiste n° 1 in de wereld van de landbouwmachines en uitrusting voor groenbeheer.

De basis van dit wereldwijde succes ligt vervat in de bedrijfsmissie "Betrouwbaarheid is onze kracht".
Als een van 's werelds oudste en meest gerespecteerde ondernemingen staat John Deere borg voor knappe innovaties onder de vorm van geavanceerde machines, diensten en oplossingen in de wereld van de landbouw, industrie of groenzorg.
De kwalitatief uiterst hoogstaande producten worden nog extra ondersteund door het beste onderdelenleveringssysteem dat er in deze branche bestaat.

COFABEL vertegenwoordigt John Deere op de Belgische markt met een team van een 25-tal enthousiaste medewerkers en een uniek net van professionele agenten.

COFABEL haalt een omzet van meer dan 25 miljoen euro (1 miljard Bfr) en behoort daarmee tot de marktleiders in het domein van machines voor land- en tuinbouw.

John Deere-center Wingene
Naast de hoofdzetel van Cofabel in Erps-Kwerps, is er ook nog een showroom gevestigd in Wingene (West-Vlaanderen).

Home

Share
Cofabel
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren