King Cuisine

King Cuisine (opgericht in 1974), is een onafhankelijke, innovatieve producent van koelverse mediterrane specialiteiten, zoals verse olijven, pesto%u2019s, tapenades en bruschetta%u2019s. Daarnaast bereiden we verse salades, smaakmakers, sauzen en koelverse maaltijden. Typisch producten die de consument verwennen.
King Cuisine levert haar producten, veelal onder private label, aan retailers en grootverbruikers in Nederland, Engeland, België, Duitsland, Ierland, Denemarken en de USA. Als marktleider in mediterrane specialiteiten adviseren we het retail-kanaal, grossiers en foodservice over koopmomenten van consumenten en schappresentaties. Een team van 120 enthousiaste medewerkers werkt dagelijks in een van de 3 productievestigingen aan de heerlijke producten van King Cuisine.

De afdeling marketing- en productontwikkeling van King Cuisine volgt trends en behoeften van de consumenten op de voet. Op uiterst creatieve wijze ontwikkelt deze afdeling nieuwe producten, verpakkingen en labels.
Nieuwe creatieve producten, verpakkingen en labels vormen het succes van de groei van King Cuisine. Door het volgen van trends en het inspelen op behoeften van de moderne consument loopt King Cuisine altijd voorop met innovatie.

Technologische ontwikkelingen krijgen bij ons veel aandacht. Daarvoor beschikken we over een goed geoutilleerd laboratorium waar systematisch ingrediënten, halffabrikaten en eindproducten worden getest op o.a. de microbiologische gesteldheid.
De technologen van King Cuisine werken nauw samen met de Universiteit van Gent (België), die internationaal een uitstekende naam heeft op het gebied van voedingsmiddelentechnologie. We produceren onze producten op drie moderne productielocaties. Op alle locaties werken we conform de HACCP en BRC (A-level) richtlijnen.

King Cuisine is een private label producent. Circa 80% van ons assortiment leveren we onder private label. Dat betekent dat King Cuisine uitblinkt in het schap van verse tapenades, verse olijven, verse tapas en verse salades.

Home

Share
King Cuisine
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren