Tuinbouw, Landbouw
- Antwerpen

Koppert Biological Systems

Blarenberglaan 23E, 2800 MECHELEN
+32 15 55 64 16

Kernactiviteiten

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

Hoofdkantoor:

Mechelen

Over ons

Koppert Biological Systems produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Samen met telers en in samenwerking met de natuur zetten wij ons in om de land- en tuinbouw gezonder, veiliger, productiever en weerbaarder te maken. Dit bereiken we door natuurlijke vijanden in te zetten voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving, en biostimulanten voor versterking van gewassen, zowel boven- als ondergronds. Vitale ecosystemen op een natuurlijke manier herstellen en beschermen is de basis voor gezonde gewassen en een evenwichtige omgeving.

Voeg hierbij onze hoogwaardige knowhow en adviesdiensten, en u begrijpt waarom een toenemend aantal telers ons beschouwt als een partner met wie zij hun ambities kunnen waarmaken.

Missie / Visie

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren

Werken bij ons

Wil jij deel uitmaken van een fantastisch bedrijf bekijk dan onze vacatures om te zien of er iets voor jou tussen zit.
Share
Koppert  Biological Systems
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren