Landbouw
- Oost-Vlaanderen

Limagrain Belgium

Avelgemstraat 2c, B-9690 Kluisbergen
+3255390221

Kernactiviteiten

Limagrain Belgium is een toonaangevende onderneming in de verkoop van landbouwzaden. Het bedrijf is onderdeel van Group Limagrain, een wereldwijde speler gespecialiseerd in zaaizaden en graanproducten.

Hoofdkantoor:

Kluisbergen

Omzet

2.4 miljard wereldwijd

Aantal medewerkers nationaal

49

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

9500

Aantal landen waar bedrijf actief is

55

Over ons

Limagrain Belgium is het Belgische filiaal van de groep Limagrain. Het bedrijf is gevestigd in het West-Vlaamse Avelgem-Kerkhove en heeft een eigen productiebedrijf dat voornamelijk wordt ingezet voor het bereiden van zaaigranen voor de Belgische markt.
Limagrain Belgium commercialiseert granen onder de merknaam Clovis Matton. De voedergewassen (maïs, weidegrassen en voederbietzaden) worden grotendeels onder de merknaam LG gecommercialiseerd. Ook voor de tuinaanlegger en groenprofessional biedt Limagrain Belgium een uitgebreid gamma gazonzaden en veldbloemen aan. Deze worden verkocht onder de merknaam Advanta.

Missie / Visie

Limagrain heeft als missie de agrarische sector vooruit te helpen om zo tegemoet te komen aan de behoefte aan voedsel wereldwijd. Dit doen we door via innovatie bij te dragen aan vergroting van de productie en verbetering van de productie. Onze waarden zijn daarbij: Vooruitgang, Doorzettingsvermogen en Samenwerking.

Historie

Limagrain bestaat ruim 50 jaar en is een internationale coöperatie met wortels in vele landen. In België heeft Limagrain het gekende familiebedrijf Clovis Matton overgenomen en zo haar positie op de Belgische markt versterkt.

Werken bij ons

Werken bij Limagrain is veel meer dan een carrière. Bij ons werk je elke dag opnieuw aan de landbouw van morgen, aan continue gewasverbetering en daarmee aan de continuïteit van onze onderneming. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de natuur en planten, en zoeken steeds naar het creëren van waarde door het verbeteren van planten.

Een groot aantal medewerkers werkt al jaren bij ons bedrijf. Daar zijn wij trots op. Limagrain is een sociale werkgever waar gewerkt wordt in een aangenaam en professioneel werkklimaat en waar een goede balans is tussen korte- en langetermijndoelstellingen. Medewerkers ervaren een open communicatie, ruimte voor eigen initiatief en volop afwisseling in het werk. Onze medewerkers typeren zichzelf als hardwerkend voor en met elkaar. Er heerst een prettige no nonsens en betrokken mentaliteit.

Jouw ambities en wensen zijn leidend voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling van medewerkers. Een loopbaan bij Limagrain kan bijvoorbeeld bestaan uit werken in je eigen vakgebied en je daarin verder ontwikkelen, maar ook uit werken bij verschillende afdelingen gedurende een loopbaan. Een internationale carrière behoort ook tot de mogelijkheden binnen de Group Limagrain.
Share
Limagrain Belgium
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren