Diervoeding/Feed
- Antwerpen

Maalderij Roosens n.v.

Metropoolstraat 3-4, 2900 SCHOTEN
+3236586667

Kernactiviteiten

Al 8 generaties lang, sinds de oprichting in 1755, bewerkt Maalderij Roosens natuurlijke grondstoffen en granen met de grootse zorg en expertise om ze vervolgens tot hoogwaardige diervoeders te verwerken. Vandaag combineren we deze eeuwen aan ervaring met doorgedreven innovatie zodat onze producten en onze service steeds blijven evolueren en verbeteren.

Hoofdkantoor:

Metropoolstraat 3-4, 2900 Schoten

Missie / Visie

Sinds 1755 schrijven we als familie het verhaal van Maalderij Roosens en behoort het bedrijf daarmee tot één van de oudste bedrijven van België. Doorheen al die jaren en generaties zijn onze waarden dezelfde gebleven en volledig vervlochten met de manier waarop we ons product behandelen en de pijler waarop we onze service bouwen. Met andere woorden, geen zielloze onderneming, maar een warm huis dat investeert in elke relatie, van klant tot collega en van leverancier tot de broodnodige duurzame relatie met onze planeet.

Zo streven we in deze snel veranderende wereld steeds naar transparantie en geloven we in oprechte eerlijkheid met al onze stakeholders, zodat we de grootst mogelijke waardecreatie voor onze klanten kunnen garanderen.

Onze reputatie voor kwaliteit bouwden we op door onze focus op een zorgvuldige selectie van grondstoffen om steeds te streven naar het beste product voor elke klant. Bovendien vinden we het belangrijk dat we onze opgebouwde expertise en ervaring delen met al onze klanten. Zo investeren we in een op maat gemaakt nutritioneel- en rantsoeneringsadvies voor onze klanten in de agrarische sector.

We streven steeds naar een simpele en complexloze manier van zaken doen en zorgen ervoor dat elke klant de persoon kan bereiken die hij of zij binnen het bedrijf wenst te spreken. We vinden het immers noodzakelijk, als familiebedrijf, onze communicatielijnen zo kort mogelijk te houden om zo de nauwe connectie met onze stakeholders te garanderen.

Die nauwe connectie zorgt, naar onze mening, bovendien voor de beste producten. Een formule van een voeder is immers het resultaat van een nauwe samenwerking met al onze stakeholders, van leverancier en medewerkers tot eindklant. En in deze wereld van grote spelers, trachten we een verschil te maken met een totaalaanpak die ons partner van onze klanten maakt. Onze groei is jouw groei. Samen staan we schouder aan schouder met onze neuzen in dezelfde richting, blik op een toekomst met veel uitdagingen maar met evenveel opportuniteiten.

Wat ons als bedrijf nog het meest typeert is dat we heel zorgzaam met de toekomst omgaan want zo’n rijke geschiedenis als bedrijf brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De reputatie en de basis die onze voorgangers uitbouwden willen we met het grootste respect behandelen, koesteren en vormt een constante drive naar verbetering.
Share
Maalderij Roosens n.v.

Recente vacatures van Maalderij Roosens n.v.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren