Tuinbouw
- Oost-Vlaanderen

Microflor

Lichtelarestraat 87, 9080 Lochristi
+32 9 326 82 80

Kernactiviteiten

Microflor is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van gloxinia’s, helleborussen, en vooral orchideeën.

Over ons

Microflor is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van gloxinia’s, helleborussen, en vooral orchideeën. Als telg van de internationale Floré Groep, ontsproten in 1985 uit een samenwerking met prof. Debergh van UGent, bieden we u een groeikrachtig assortiment van sterke jongplanten gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurend onderzoek.

Verwacht niets minder dan snelgroeiend, kwalitatief uitgangsmateriaal voor uw kwekerij, stipt en correct geleverd. Met het oog op een vruchtbare en duurzame samenwerking stemmen wij oplossingen en productievolume graag af op uw noden. Zo kunt u steeds rekenen op een ideale start van uw teeltproces.

Laat u verrassen door onze plantenrassen – gezond, sterk en vernieuwend. Ze zijn het resultaat van continue innovatie en open communicatie met klanten. Met expertise, volharding en creativiteit creëren we variëteiten die uw aanbod verrijken. De ontwikkeling ervan gebeurt bovendien in de meest hygiënische omstandigheden, met aandacht voor milieuvriendelijke procestechnologieën.

Uw vertrouwen is een van onze hoekstenen als strategische partner en plantenleverancier. Het is ook een van de redenen waarom we onszelf tot de top drie orchideeënveredelaars in Europa mogen rekenen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En met uw feedback bieden we graag service op maat en gepersonaliseerde oplossingen aan.
Share
Microflor
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.