- Oost-Vlaanderen

Milcobel

Fabriekstraat 141, B-9120 KALLO
+3237301800

Kernactiviteiten

Milcobel – met hoofdkantoor in Kallo – is de grootste Belgische zuivel-coöperatieve. In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1,4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten, waaronder kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk.

Over ons

Milcobel – met hoofdkantoor in Kallo – is de grootste Belgische zuivel-coöperatieve. In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1,4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten, waaronder kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk. In de verschillende productie-units in België, Nederland en Frankrijk werken in totaal zo’n 2.000 medewerkers. Dit team van enthousiaste en competente medewerkers realiseert samen een omzet van meer dan 1 miljard euro. Door interne doorstroming is er momenteel de vacature Sales Manager Raw Materials.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor vacatures.
Share
Milcobel

Recente vacatures van Milcobel

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Field Sales Antwerpen en Limburg

In de auto, bij de boer aan tafel en op zijn erf en dat in regio Antwerpen en Limburg.
Milcobel
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?