Food, industrie
- Oost-Vlaanderen

Milcobel

Fabriekstraat 141, B-9120 KALLO
+3237301800

Kernactiviteiten

Milcobel – met hoofdkantoor in Kallo – is de grootste Belgische zuivel-coöperatieve. In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1,4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten, waaronder kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk.

Aantal landen waar bedrijf actief is

5

Over ons

Milcobel – met hoofdkantoor in Kallo – is de grootste Belgische zuivel-coöperatieve. In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1,4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten, waaronder kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk. In de verschillende productie-units in België, Nederland en Frankrijk werken in totaal zo’n 2.000 medewerkers. Dit team van enthousiaste en competente medewerkers realiseert samen een omzet van meer dan 1 miljard euro. Door interne doorstroming is er momenteel de vacature Sales Manager Raw Materials.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor vacatures.
Share
Milcobel

Recente vacatures van Milcobel

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Group Energy Manager

Kallo, af en toe een verplaatsing naar de andere sites in België en Frankrijk. Thuiswerk is mogelijk.
Milcobel

Strategic Project Manager

Kallo en de andere sites in West-Vlaanderen. Deels thuiswerk mogelijk.
Milcobel
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?