- Oost-Vlaanderen

Molcon Interwheels België MIW

Hoogveld 56, 9200 DENDERMONDE
+32 52 25 90 10

Kernactiviteiten

Groothandel in banden en wielen. Dit voor de agrarische, industriële, OTR en vrachtwagensector. Opslag en administratieve diensten bevinden zich in Dendermonde (BE). Wielenproductie in Nederland.

Hoofdkantoor:

Dendermonde

Aantal medewerkers nationaal

43

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

72

Aantal landen waar bedrijf actief is

2

Missie / Visie

Missie

Molcon Interwheels is een solution provider in de markt van banden en wielen voor de landbouwsector, voor off-the-road toepassingen, voor de industrie en recent ook voor de vrachtwagensector. Via onze klanten zorgen wij voor mobiliteit en continuïteit van de eindgebruikers, dankzij ons uitgebreid aanbod, ons deskundig advies en een hoge servicegraad.


Visie

Molcon Interwheels heeft de intentie om binnen Europa de beste schakel te zijn tussen de producenten en de gebruikers van wielen en banden. Op de thuismarkt in de Benelux willen we marktleider blijven. We zullen dit doen door onze klanten onze know how aan te bieden, in combinatie met een zo compleet mogelijk service- en productaanbod, afgestemd op de targetgroep.
Share
Molcon Interwheels België MIW
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren