Horticulture, Grandes cultures, Élevage

Nufarm B.V

Rivium Quadrant 75- 7, 2909 LC CAPELLE AAN DEN IJSSEL
+31103037700

Activités principales:

Nufarm Benelux is een sales organisatie die de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt bedient op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. Ons productportfolio is zeer divers en richt zich voornamelijk op het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de professionele land- en tuinbouw en het openbaar groen.

Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert gewasbeschermings- middelen aan een netwerk van dealers in de Benelux. Met ons team zitten we dicht op de markt, delen we onze specialistische kennis en werken we nauw samen met onze dealers.

A propos de nous:

IN DE WERELD VAN GEWASBESCHERMING IS NUFARM EEN GLOBALE SPELER.
We zijn groot en klein. Ons bedrijf is groot, stabiel en gebouwd op solide waarden. We zijn klein genoeg om snel, wendbaar en innovatief te zijn. We weten waar en hoe we waarde aan onze klanten kunnen bieden. Onze producten bevatten bewezen actieve ingrediënten, verpakt om praktische oplossingen te bieden voor vooruitstrevende producenten en retailers. Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en we werken er hard aan om zaken eenvoudig, gestroomlijnd en leuk te maken.

Nufarm België heeft een lange weg afgelegd sinds ons begin als meststofbedrijf in Nieuw-Zeeland meer dan 100 jaar geleden. Nu zijn we nadrukkelijk gericht op het leveren van een breed scala aan gewasbeschermingsmiddelen van topkwaliteit voor landbouwers en telers, waaronder herbiciden, insecticiden, fungiciden en plantengroeiregulators.

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel, Nederland, en bestaat uit een gevarieerd team van specialisten.

We zijn er trots op een partner te zijn in de Belgische landbouw.
Share
Nufarm B.V
AgriFoodMatch BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts. En savoir plus
Refuser