Peltracom

Haltstraat 50, 3900 OVERPELT
+3211809760

Over: Peltracom

Als dochter van de internationaal gestructureerde groep Peatinvest n.v. die in Europa 400 werknemers telt, is Peltracom n.v. al bijna 30 jaar actief in de tuinbouwsector.

In België, Frankrijk, Polen en Letland produceren wij hoogkwalitatieve potgronden voor zowel de professionele tuinbouw als de hobbymarkt. Daarnaast brengen wij wereldwijd ook turf en grondverbeteringsmiddelen op de markt. 3000 hectaren eigen veenvelden in Letland, Rusland en Polen verzekeren een constante aanvoer van kwalitatieve grondstoffen. Met moderne productie-eenheden verwerken we die tot een uniek natuurlijk eindproduct.

Peltracom n.v. doet er alles aan om een constante kwaliteit van haar potgronden en substraten te leveren en is sinds januari 2002, als eerste Belgisch bedrijf, goed bevonden om het RHP-keurmerk voor substraten te mogen voeren.
Peltracom n.v. levert meer dan 1000 verschillende minutieus samengestelde potgronden voor professionele telers en hobbygebruikers. Ons breed assortiment van gronden en substraten is bekend onder de merken AURA en Agrofino.

België
Met de integratie van Agrofino is Peltracom n.v. niet alleen marktleider geworden in België, maar is het bedrijf een topspeler op Europees niveau geworden voor wat betreft de productie van potgronden en teeltsubstraten voor de professionele en de hobbysector.
Share
Peltracom
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.