Tuinbouw, Landbouw
- Oost-Vlaanderen

Pillaert Meststoffen NV

Industriezone Zwijnaarde 1, 9052 ZWIJNAARDE ( GENT)
+3292445170

Over: Pillaert Meststoffen NV

Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, DSM, Alzchem, ICL, Prayon, etc...

Opslag & logistiek
Wij hechten veel belang aan efficiënte en snelle logistiek en zijn daar ook voor uitgerust. Wij beschikken over een centraal gelegen distributiecentrum in Gent-Zwijnaarde en desgewenst kunnen wij onze producten voor u stockeren in onze loodsen en op afroep leveren. Daartoe beschikken wij over 9000m² opslagruimte met een opslagcapaciteit van +/- 35.000T en ruim voldoende laadcapaciteit (zie pagina Logistiek).

Mengen & verpakken
Met onze performante blendinstallatie kunnen wij de door u gewenste bulk blend-formules op maat aanbieden. Wij garanderen een product op basis van kwaliteitsingrediënten en met een precieze samenstelling. Dankzij onze volautomatische opzak- en palletiseerinstallatie kunnen wij onze producten eveneens in diverse verpakkingen aanbieden; van Big Bags 600kg tot zakken van 25kg.

Advies
In samenwerking met de Bodemkundige Dienst van België, bieden onze specialisten u deskundig advies aan ivm oordeelkundige bemesting.

Kernactiviteiten

Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken.

Hoofdkantoor:

Zwijnaarde

Over ons

Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, OCI Nitrogen, Alzchem, ICL, Prayon, etc...
Share
Pillaert Meststoffen NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren