Veehouderij
- Antwerpen, - Limburg, - Henegouwen

Plukon Food Group

Slakweidestraat 25, 3630 MAASMECHELEN
+3289779500

Kernactiviteiten

Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners.

Over ons

Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Met 18 vestigingen in vijf landen en een personeelsbestand van ruim 5.000 medewerkers lopen we internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten, concepten en houderijconcepten.

Missie / Visie

Plukon wil de meest kennisgedreven, flexibele, efficiënte en innovatieve producent van pluimveevlees en maaltijden in Europa zijn. Dit willen we bereiken door te werken vanuit onze kernwaarden innovatie, realisme en verantwoordelijkheid. Met vernieuwing als uitgangspunt, de consumentwens als kompas en met oog voor onze omgeving ontwikkelen we toekomstgerichte food oplossingen onder de belofte Forward Food Solutions. Plukon Food Group is het kenniscentrum op het gebied van pluimveevlees en vanuit die achtergrond willen we verder groeien: in kwaliteit, capaciteit en rendement.

Werken bij ons

Bij Plukon hebben we voortdurend leuke, zelfstandige functies met afwisselende werkzaamheden. Als je voor Plukon kiest kom je te werken bij een innovatief, pragmatisch en gezond bedrijf met toekomst. Je ontvangt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Share
Plukon Food Group
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren