Landbouw, Veehouderij, Diervoeding/Feed, Food, industrie
Vlaanderen, Brussel, Wallonië , Nederland

Prosu Media Producties

Eskimolaan 13 , 8252 AS Dronten
+31320286939

Kernactiviteiten

Prosu Media Producties is een innovatieve uitgeverij in onder andere de agrarische sector in België en Nederland. Via onze titels Melkveebedrijf, Varkensbedrijf, De Loonwerker, Terra, de Pluimveekrant en de Akkerbouwkrant brengen wij on- en offline nieuws en achtergronden voor agrariërs en loonwerkers.

Hoofdkantoor:

Dronten

Aantal medewerkers nationaal

20

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

20

Aantal landen waar bedrijf actief is

2

Over ons

Prosu Media Producties is een innovatieve uitgeverij in onder meer de agrarische sector.

Missie / Visie

Prosu Media Producties (PMP) ondersteunt bedrijven in de agrarische sector en in de professionele schoonmaakbranche met het realiseren van marketing en verkoopdoelen door het aanbieden van relevante mediakanalen.

De databases van Prosu bieden unieke mogelijkheden om een zeer kwalitatief bereik aan te bieden (zowel in print als online) aan de bedrijven in de agrarische sector of in de professionele schoonmaakbranche.

Historie

Prosu Media Producties is ontstaan uit het in 1992 opgerichte Prosu Databased Marketing en is gespecialiseerd in het uitgeven van vakinformatie. Nog steeds werken wij als zusterbedrijven nauw met elkaar samen. De Prosu bedrijven maken onderdeel uit van de KMM Groep.
Share
Prosu Media Producties
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren