Landbouw, Food, foodservice, Food, retail en handel
- Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen, - Luik

Quality Partner

Rue Hayeneux 62, 4040 HERSTAL
+3242407500

Kernactiviteiten

Quality Partner is een dochteronderneming van de Amerikaanse groep FoodChain ID dat zich profileert als partner voor de kwaliteitscontrole binnen de leversmiddelensector. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Quality Partner, via een integrale aanpak, een compleet panel van certificeringen, inspecties en analyses aanbieden. Deze gespecialiseerde onderdeming biedt een gepersonaliseerde en snelle dienstverlening, gedreven door een multidisciplinaire expertise. Door 11.000 jaarlijkse audits, zorgt Quality Partner voor een constante ontwikkeling van agrovoedingsbedrijven en de continue verbetering van kwaliteit en veiligheid van producten.

Over ons

Quality Partner ® sa is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitscontrole in de agrovoedings- en parafarmaceutische sector .

De Quality Partner-INSCERT Partner-Genalyse Partner Group , die het resultaat is van academisch onderzoek, biedt u een persoonlijke en snelle service waarvan de multidisciplinaire expertise de drijvende kracht is.

Als partner van uw kwaliteit en uw ontwikkeling, zijn we toegewijd om u een uitgebreid antwoord te bieden dat uw behoeften en uw budget integreert door duidelijke en nauwkeurige resultaten te leveren in overeenstemming met de stand van de techniek.

Missie / Visie

Visie
In een wereld waar verschillende productiewijzen tegenover elkaar staan en de consument zich zo goed mogelijk wil informeren over de eigenschappen van zijn voeding, denken wij dat het beheer en de kennis van de kwaliteit en de voedselveiligheid steeds belangrijker worden in beslissingen over consumptie.

Missie
De veiligheid van de levensmiddelen garanderen bij alle actoren in de agrovoedingssector.
Een integraal, geschikt, volledig en snel antwoord bieden op alle problemen op het vlak van veiligheid en kwaliteit van levensmiddelen.
Een duurzaam partnerschap bieden in het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe voedingsproducten.
Wij laten u profiteren van onze nauwe banden met de Universiteit van Luik door u geavanceerde tools ter beschikking te stellen en u als eerste te informeren over nieuwe analysetechnieken, voedingstechnologieën, …
Share
Quality Partner
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren