Tuinbouw
Vlaanderen, Brussel, Walloniƫ

Reesink Turfcare BE BV

Kwatrechtsteenweg 107, , 9230 Wetteren
+3292162740

Kernactiviteiten

Reesink Turfcare importeert kwaliteitsmachines voor de groen- en reinigingstechniek van bekende merknamen zoals TORO, Club Car en LM TRAC.

Hoofdkantoor:

Reesink Turfcare BE bv
Kwatrechtsteenweg 107
9230 WETTEREN

Aantal medewerkers nationaal

7

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

2400

Aantal landen waar bedrijf actief is

10

Over ons

Wij zijn actief als distributeur van vooraanstaande merken zoals Toro, LM-Trac en Club Car ten behoeve van landschappelijk onderhoud. De machines worden veelal via dealers, maar ook rechtstreeks, geleverd aan groenvoorzieningsbedrijven, gemeenten, overheden, maar werken ook nauw samen met alle Belgische golf- en voetbalclubs.

Missie / Visie

Onze klanten vlot bedienen is ons gemeenschappelijk doel. Reesink Turfcare maakt onderdeel uit van Royal Reesink.
De 2400 medewerkers hebben een paar dingen gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, nuchterheid en ondernemersdrang.

Historie

Ruim 233 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Royal Reesink levert A-merk machines en onderdelen aan klanten in de landbouw, landschaps-onderhoud, magazijninrichting en grond-,wegen- en waterwerken. Met 35 dochterbedrijven in 10 landen heeft Royal Reesink een stevige internationale marktpositie waar we met zijn allen trots op zijn.

Werken bij ons

Werken bij Royal Reesink: dat is royaal in meerdere opzichten. We zijn royaal in de kansen die we je bieden en de ruimte om je te ontwikkelen, binnen de hele Royal Reesink groep.
Share
Reesink Turfcare BE BV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren