Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij, Overheid/Onderwijs
- Antwerpen

SGS Belgium NV

Keetberglaan 4 Haven 1091, B-9120 MELSELE
+3235709777

Kernactiviteiten

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Hoofdkantoor:

Antwerpen

Over ons

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 90.000 werknemers.

Onze kerndiensten kunnen in vier categorieën worden onderscheiden:

Inspectie: ons uitgebreid aanbod aan inspectie- en controleactiviteiten, zoals het controleren van de toestand en het gewicht van verhandelde goederen bij de overslag, helpt u bij de controle van kwaliteit en kwantiteit en bij het voldoen aan alle wettelijke eisen en voorschriften in de verschillende regio's en markten

Analyse: ons wereldwijde netwerk van testfaciliteiten met deskundige en ervaren medewerkers stelt u in staat risico's te reduceren; time-to-market te versnellen; kwaliteit, veiligheid en prestaties van producten te garanderen; en te werken volgens alle wettelijke normen

Certificering we zorgen dat u met een SGS-certificaat kunt aantonen dat producten, processen, systemen of diensten in overeenstemming zijn met nationale, internationale of klantspecifieke normen.

Controle: wij zorgen dat producten en diensten voldoen aan internationale normen en lokale regels en voorschriften. SGS heeft vestigingen over de gehele wereld en heeft ervaring en expertise in praktisch alle bedrijfstakken en in alle stappen van de waardenketen, van grondstoffen tot eindconsumptie.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor actuele vacatures binnen ons bedrijf.
Share
SGS Belgium NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren