Tuinbouw
- Antwerpen

Special Fruit NV

Europastraat 36, B-2321 MEER
+3233150773

Kernactiviteiten

Great Fruit... and so much more

Als internationaal bedrijf gebruiken wij een Engelstalige slogan om onze passie voor fruit uit te drukken. Een passie gebaseerd op onze jarenlange ervaring met speciale fruit- en groentesoorten.

Wij zijn gevestigd in België, op het Europese kruispunt van zee-, lucht- en landwegen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Wij leveren onze superieure Aardbeien en Bessen, Exoten, Ready to Eat, bijzondere groenten en specialiteiten aan winkeliers, supermarktketens, cateraars en andere grootverbruikers in geheel Europa.

Hoofdkantoor:

Meer

Omzet

148 miljoen

Aantal medewerkers nationaal

160

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

20

Aantal landen waar bedrijf actief is

4

Over ons

Belangrijke feiten op een rij
•Wij beschikken over 11.500 m² opslag met variabele, energiezuinige en ecologisch verantwoorde koeling
•Wij bieden werkgelegenheid aan een 150-tal internationaal georiënteerde medewerkers met functies in logistiek, afhandeling, verkoop, administratie en kwaliteitsbewaking
•Wij hebben twee compleet geoutilleerde faciliteiten in eigendom: ons hoofdkwartier in België en ons dochterbedrijf in Spanje
•Wij bedienen klanten in maar liefst 28 landen
•Onze leveranciers zijn in alle zes continenten te vinden
•Wij zijn voorstander van duurzame relaties met leveranciers én afnemers

Missie / Visie

Een meerwaarde bieden aan alle belanghebbenden (leverancier, aandeelhouder, medewerker en klant) door middel van ondernemend gedrag, gebaseerd op jarenlange ervaring en innovatieve aanpak in de goederenstroom van bijzondere, lekkere, kwaliteitsvolle en gezonde fruit- en groenten variëteiten, van producent tot verbruiker, jaarrond, en dit als basis om voortdurend nieuwe marktsegmenten aan te boren.
Share
Special Fruit NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren