Landbouw, Veehouderij
- Henegouwen

Timac Agro BeLux

Rue de la Jonction 4, B-6030 MARCHIENNE-AU-PONT (CHARLEROI)
+3271209111

Kernactiviteiten

Timac Agro BeLux, opgericht in 1978, is door zijn uitgebreid gamma landbouwproducten de specialist van plantaardige en dierlijke voeding.

Hoofdkantoor:

Marchienne-au-Pont

Over ons

Timac Agro BeLux, opgericht in 1978, is door zijn uitgebreid gamma landbouwproducten de specialist van plantaardige en dierlijke voeding. Als filiaal van de Groep Roullier stelt Timac Agro BeLux kwaliteitsproducten ter beschikking van landbouwers/agronomen. Al onze producten zijn gepatenteerd voor hun agronomische efficiëntie. Honderdvijftig onderzoekers in de Groep garanderen in partnerschap met prestigieuze universiteiten als Gembloux en Gent, een constante innovatie.Dankzij zijn veldteam van 20 technische commercials verdeeld over het hele grondgebied en in partnerschap met de landbouwdistributie, biedt Timac Agro BeLux de landbouwers een luisterend oor, een follow-up en gepersonaliseerde adviezen, om aan de behoeften van elke exploitant te voldoen. Timac Agro BeLux bevoorraadt zich grotendeels bij de fabriek ‘Timac Potasco' in Marchienne-au-pont.
Share
Timac Agro BeLux
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren