Diervoeding/Feed
- West-Vlaanderen

Trotec NV

Albertl -laan 21, 8630 VEURNE
+3258312199

Kernactiviteiten

Trotec verwerkt voormalige levensmiddelen van plantaardige oorsprong tot een hoogwaardig circulair ingrediënt voor dierenvoeder. Werken bij Trotec betekent meewerken aan het vermijden van voedselverspilling, bijdragen aan de circulaire economie en dus aan een duurzame toekomst.

Hoofdkantoor:

Albert I Laan 21, 8630 Veurne

058 31 21 99
info@trotec.be
www.trotec.be

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

120

Aantal landen waar bedrijf actief is

België, Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje

Over ons

Trotec is een grootschalig, industrieel project tegen voedselverspilling. Het familiebedrijf werd 55 jaar geleden opgericht vanuit de visie een duurzame oplossing te bieden voor voedselverliezen.
Door plantaardige levensmiddelen - die om uiteenlopende redenen niet langer geschikt zijn voor menselijke consumptie - te upcyclen tot een hoogwaardig circulair ingrediënt voor diervoeder, biedt Trotec een oplossing voor de productie-uitval & de onverkochte producten van voedingsbedrijven en retail.
Wij houden jaarlijks zo’n 250.000 ton voormalige levensmiddelen weg van de voedselafvalberg en upcyclen deze producten tot circulair voeder voor dieren die op hun beurt de voedingsindustrie voorzien van melk, vlees, eieren, … .

Missie / Visie

Onze visie:
• Wij stimuleren elk middel en elke actie om voedselverspilling tegen te gaan
• Wij onderschrijven alle duurzame consumptie-en productiepatronen
• Onze ambitie is om in elke fase van verwerking technologisch de voorloper te zijn
• Wij verlenen actief onze medewerking aan bedrijven, organisaties en instanties die duurzaamheid en circulaire economie ondersteunen
• Wij stimuleren al onze medewerkers om deze visie actief uit te dragen
Share
Trotec NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren