Tuinbouw, Landbouw, Diervoeding/Feed, Food, industrie
- Antwerpen

TÜV - Nord - Integra

Statiestraat 164, 2600 BERCHEM
+3232873760

Over: TÜV - Nord - Integra

Integra is een controle- en certifiëringsorganisatie, actief in land- en tuinbouw en in de verwerkende voeding- en voederindustrie. Integra biedt alle certifiëringsschema%u2019s met meerwaarde in de landbouw en de voeding aan, zowel wettelijke systemen als privé systemen.

Integra is zowel actief in België als in een groot aantal Europese en niet Europese landen.

Integra is lid van de groep van de Duitse internationaal opererende controle- en certifiëringsorganisatie TÜV NORD.

TÜV NORD is actief in controle, auditing, certifiëring, testing, training en engineering in zowat alle sectoren van de industrie en de dienstensector. Ze telt wereldwijd meer dan 8.400 medewerkers en staat bekend omwille van haar hoge kwaliteitsstandaard en hoge ethische normen. TÜV NORD is actief in een 70-tal landen. Meer informatie over TÜV NORD vindt u op www.tuev-nord.com  

Integra is binnen deze groep het wereldwijd kenniscentrum voor controle en certifiëring in landbouw en voeding.

Kernactiviteiten

TUV NORD Integra is een controle- en certificcatieorganisatie, actief in land- en tuinbouw en in de verwerkende voeding- en voederindustrie. TUV NORD Integra biedt alle certificatieschema's met meerwaarde in de landbouw en de voeding aan, zowel wettelijke systemen als privé systemen.

TUV NORD Integra is zowel actief in België als in een groot aantal Europese en niet Europese landen.
TUV NORD Integra maakt deel uit van de Duitse internationaal opererende controle- en certificatieorganisatie TÜV NORD.

Werken bij ons

Werken bij TUV NORD Integra is werken in een dynamisch, snelgroeiend, ecologisch, gemotiveerd en kwaliteitsbewust team in een internationaal kader.
Onze medewerkers zijn in de sector gekend voor hun gedegen vakkennis, hun klantgerichte aanpak, hun vriendelijkheid en hun flexibiliteit.
Share
TÜV - Nord - Integra

Recente vacatures van TÜV - Nord - Integra

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren