Tuinbouw, Landbouw
Nederland

UPL Benelux B.V.

Industrieterrein Weststad - Koopvaardijweg 9, 4906 CV OOSTERHOUT
+31162431931

Kernactiviteiten

Oplossingen in gewasbescherming
UPL biedt moderne en progressieve oplossingen voor gewasproductie

Hoofdkantoor:

Oosterhout (NL)

Over ons

Het hoofdkantoor van AgriChem is gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Daarnaast beschikken we over verkoopkantoren in Ierland, Denemarken, België, Zwitserland en Polen. Jaarlijks groeien onze activiteiten. AgriChem is een dochtermaatschappij van United Phosphoros Limited (UPL), dat is gevestigd in Mumbai, India. UPL is de grootste Indiase en 's werelds derde grootste generieke gewasbeschermingsmiddelenbedrijf. UPL is wereldwijd actief op het gebied van onderzoek, productie, marketing, verkoop en distributie van gewasbeschermingsmiddelen en industriële chemicaliën. Meer informatie is te vinden op www.uplonline.com

Missie / Visie

Toekomst
Gewas­bescher­mings­middelen en de productie daarvan zijn constant in ontwikkeling door nieuwe wetenschap en verbeterde kennis van het milieu. AgriChem volgt deze veranderingen op de voet. Daardoor bevindt ons assortiment zich in een continu proces van vernieuwing en verbetering.

Producten van nieuwe generaties zorgen bijvoorbeeld voor minder residuen. Verbeterde samenstellingen beperken de benodigde hoeveelheden tot een minimum terwijl de effectiviteit van de middelen maximaal is.

We blijven ons portfolio verbreden door te investeren in productieprocessen, mensen en opleidingen. Dit verzekert ons op de lange termijn van topkwaliteitproducten. Zo willen we de verwachtingen van onze klanten op het gebied van kwaliteit en prestaties blijven overtreffen.

AgriChem is een flexibele firma. Orders kunnen daarom vlot worden uitgevoerd, zelfs als het kleine hoeveelheden betreft.
Share
UPL Benelux B.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren