Diervoeding/Feed, Food, industrie
- West-Vlaanderen

Vanden Avenne Commodities nv

Engelse Wandeling 2-F3, 8500 KORTRIJK
+3256238511

Kernactiviteiten

Wij traden hoogwaardige grondstoffen met deze industrieën: FEED, FOOD, FUEL
Vanden Avenne Commodities heeft een zeer uitgebreide marktkennis en een waardevol informatienetwerk. Ons ervaren tradingteam vertaalt die kennis en informatie steeds concreet naar goed advies. En onze geïndividualiseerde aanbevelingen zijn steeds op maat van uw specifieke aankoopprofiel. Een goed aankoopbeleid kan het verschil maken tussen winst en verlies.

Historie

en uitdagende TOEKOMST gebouwd op een stevige HISTORIEK
De geschiedenis van het familiebedrijf Vanden Avenne gaat terug tot 1889, toen Zéno Vanden Avenne aan het kanaal Roeselare-Leie in Ooigem een bloeiende handel in landbouwgrondstoffen begon.

Zéno Vanden Avenne had tien kinderen, van wie de nazaten actief zijn in onder andere de handel en opslag van veevoedergrondstoffen (Groep Vanden Avenne Commodities), de productie van veevoeders (Vanden Avenne Ooigem) en nog tal van andere industriële activiteiten.

Bij Vanden Avenne staan vandaag de vierde & vijfde generatie aan het roer. Xavier Van den Avenne behoudt het overzicht als CEO van Groep Vanden Avenne Commodities, terwijl Karel Vandermeersch focust op de trading activiteiten als Managing Director van Vanden Avenne Commodities.
Share
Vanden Avenne Commodities nv
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren