Landbouw
Vlaanderen

Vlaams Agrarisch Centrum

Burgemeester Maenhautstraat 44E , 9820 MERELBEKE
+3292525919

Kernactiviteiten

VAC biedt een onafhankelijke en deskundige dienstverlening, aan alle agrarische ondernemers. Een complete begeleiding op maat van het bedrijf. VAC neemt de administratieve last weg en denkt mee met de agrarisch ondernemer voor een duurzame en optimale toekomst.

Hoofdkantoor:

Merelbeke

Over ons

VACconsult: Landbouwadministratie, Bedrijfseconomische boekhouding, Consulting, VACcent (online platform)
VACrom: studie- en adviesbureau gespecialiseerd in milieuregelgeving, stedenbouw, ruimtelijke ordening. Brengt de omgevingsvergunning tot een goed einde.
VACcount: staat voor gespecialiseerde agrarische fiscaliteit: belastingen, BTW en landbouwmanagement. Onze fiscale dienst begeleidt het fiscaal dossier van A tot Z.
VACbond: belangenbehartiging
VACademie: Vorming, studie en informatie

Missie / Visie

Het is onze missie om een onafhankelijke en deskundige dienstverlening, voorlichting en belangenverdediging uit te bouwen voor de autonome familiale landbouwbedrijven. De persoonlijke aandacht naar de landbouwer en tuinder speelt een centrale rol in onze werking. Onze enthousiaste, vakkundige en uitstekend opgeleide medewerkers ijveren voor een duurzame en optimale samenwerking met de boer in wederzijds vertrouwen.
We nemen de administratieve last weg, zo houdt ‘de boer’ de handen vrij om te doen waar hij goed in is: ‘boeren’.
Share
Vlaams Agrarisch Centrum
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren