VMA West nv (vh. Van De Maele)

Tieltstraat 69, 8760 MEULEBEKE
+3251486573

Over: VMA West nv (vh. Van De Maele)

Elektro - Agro - Mechanic - HVAV

Elektro Van De Maele is een bedrijf uit Meulebeke, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van algemene industriƫle elektriciteitswerken.

Laagspanningsinstallaties, domotica, automatisering, hoogspanning en engineering zijn werken die reeds door Elektro Van De Maele zijn uitgevoerd.
VAN DE MAELE ELEKTRO heeft met zijn certificatie ISO 9001 bewezen te voldoen aan de kwaliteitsregels voor U, als klant.

VAN DE MAELE ELEKTRO heeft met zijn certificatie VCA** bewezen te voldoen aan de veiligheidsregels die vandaag de dag moeten gehanteerd worden voor een veilige uitvoering.

VAN DE MAELE ELEKTRO beschikt over een 24/24u service met een snelle interventie voor kleine of grote problemen. Dit bewezen wij herhaaldelijk in het verleden op zondag, ook voor opdrachtgevers voor wie wij nog niet hadden gewerkt.

Een team van 60 gemotiveerde medewerkers staat garant voor een goede uitvoering en totaalservice. VAN DE MAELE ELEKTRO beschikt tevens over een erkenning klasse 5.

Een eigen ontwerp- en studiedienst staat borg voor een conforme technische studie en uitvoering. Tevens is er een eigen bordenbouw-afdeling.

Home

Share
VMA West nv (vh. Van De Maele)
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren