Veehouderij
- West-Vlaanderen

Voeders Biervliet

Wagenmakerijstraat 34 , 8600 DIKSMUIDE
+3251500137

Over: Voeders Biervliet

Voeders Biervliet is een dynamisch en groeiend veevoederbedrijf gespecialiseerd in varkens- en rundveevoeding. Het produceren en afleveren van kwaliteitsvol voeder vormen de fundamenten van het bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid en transparante advisering bij iedere klant zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit vertaalt zich in het leveren van maatwerk, een totaalpakket aan voorlichting en het juiste voeder in uw bedrijfssituatie. Op die manier werken we samen met u aan het beste resultaat.Historiek

Voeders Biervliet heeft zijn roots in Beerst (Diksmuide), waar de familie Biervliet voor de eerste wereldoorlog een windmolen en een stoommolen had. De door de oorlog verwoeste maalderij werd heropgebouwd: de windmolen verdween en op de plaats waar voorheen een stoommachine stond werd een maalderij opgetrokken aangedreven door een dieselmotor.

In de loop der jaren werden de molenstenen vervangen door hamermolens en groeide het machinepark uit tot veevoederfabriek. Dankzij een stijgende verkoop werd de fabriek in Beerst te klein en moest er worden uitgekeken naar een nieuwe locatie. In 2003 was het dan zo ver: er werd een nagelnieuwe fabriek gebouwd op de industriezone in Kaaskerke.Kortom, het Biervliet team is niet blijven stilzitten en heeft alle troeven in huis om samen met u voor het beste resultaat te gaan.Kwaliteit

Als veevoederfabrikant draagt Voeders Biervliet naast kwaliteit ook voedselveiligheid hoog in het vaandel. We hebben te maken met lange ketens en een groot aantal grondstoffen. Daarom eisen wij van onze medewerkers en leveranciers uiterste zorgvuldigheid en beheersen wij risico’s met kwaliteitswaarborgsystemen als HACCP en GMP. Dankzij een speciaal daarvoor ontwikkeld traceringsprogramma is kwaliteitswaarborg bij ons een continu proces.

Zodoende is Voeders Biervliet voor U een betrouwbare partner, die door het leveren van kwaliteit op alle terreinen, uw bedrijfsresultaat op het oog heeft.

Share
Voeders Biervliet

Recente vacatures van Voeders Biervliet

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Accountmanager Pluimvee

In de auto, bij de klant in regio Oost- en West-Vlaanderen
Voeders Biervliet
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren