Landbouw, Veehouderij
- Oost-Vlaanderen, - West-Vlaanderen

Voeders De Baets

Erkegemstraat 62, 8020 OOSTKAMP
+3250831000

Kernactiviteiten

Voeders De Baets is een toekomstgericht familiebedrijf gespecialiseerd in de productie, distributie en verkoop van hoogwaardige rund-en varkensvoeders.

Hoofdkantoor:

Voeders De Baets
Erkegemstraat 64
8020 Oostkamp

Aantal landen waar bedrijf actief is

1

Over ons

Met de slogan "kwaliteit heeft een naam" mengt, maalt en perst Voeders De Baets al meer dan een halve eeuw hoogwaardige rund-en varkensvoeders voor klanten in Oost-en West Vlaanderen. We ontvangen en stockeren lokaal geteelde granen voor verwerking in onze voeders. Ook voor zaaizaden bent u bij ons aan het juiste adres.

Missie / Visie

Met een persoonlijke aanpak een duurzame relatie opbouwen met klanten om hen te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten.

Historie

Voeders De Baets is een familiebedrijf te Oostkamp dat uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in de sector van de rund-en varkens voeders. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we perfect inspelen op de specifieke eisen van de klanten.

Werken bij ons

Ons team bestaat uit mensen met een sterke affiniteit met de landbouw. Iedereen draagt zijn steentje bij om het positieve imago van de firma te ondersteunen.
Share
Voeders De Baets
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren