Werkgevers

Op zoek naar dé Bachelor of Master professional voor uw bedrijf?

Wilt u als werkgever niet langer uw openstaande landbouw vacatures, food vacatures op allerlei algemene vacaturesites plaatsen? Wilt u niet langer betalen voor naambekendheid en reacties van kandidaten voor wie u géén interesse hebt?

Dan biedt AgriFoodMatch u vanaf nu de mogelijkheid om uitsluitend met die agri- en foodprofessionals in contact te komen die u zoekt. AgriFoodMatch investeert in het aantrekken van hoger opgeleide kandidaten.

Daarom is AgriFoodMatch vanaf nu agri en food vacaturebank voor u!

Heeft u vragen?
Via een telefoontje +31 (0)43 - 6042292 of e-mail info@agrifoodmatch.be krijgt u zo snel mogelijk antwoord.
AgriFoodMatch kijkt uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!
Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken