Colruyt Group

Laborant productie

Delete
Save in favorites
Halle
Food, industrie
Food, retail en handel
17 May. 2024

Laborant productie

Share

Bedrijfsprofiel

Fine Food Meat is de vleesverwerkingsafdeling van Colruyt Group. Hier ontwikkelen, produceren en verpakken we de eigenmerkproducten voor de verschillende winkelformules van ons bedrijf. Met passie voor ons vak. Of je nu een production manager, magazijnier, laborant of quality manager bent, bij ons vind je vast een job die bij je past.

Functie omschrijving - Laborant productie

Ben jij een laborant met een passie voor voeding? Dan ben jij de persoon die we zoeken om de kwaliteitsdienst van ons vleesverwerkend bedrijf, Fine Food Meat, te versterken! Je controleert verschillende soorten vleesbereidingen zodat we onze klanten steeds de beste kwaliteit kunnen geven!

Jouw takenpakket als laborant:

  • Jij onderzoekt en analyseert vleesbereidingen, smeersalades, charcuterie en diepvriesvlees op vraag van de quality manager.
  • Je rapporteert je bevindingen op een duidelijke en kwalitatieve manier zodat de quality managers de juiste beslissingen kan maken.
  • Je zorgt voor een efficiënte planning in het labo op basis van het jaaractieplan en de kwaliteitspolicy. Zo kunnen alle nodige analyses grondig en op tijd uitgevoerd worden.
  • Je organiseert, coördineert en begeleidt audits, zowel interne als externe. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de auditeurs.
  • Je vertaalt de richtlijnen van quality managers per productstroom in concrete werkmethodes.
  • Je werkt mee aan verschillende projecten en zorgt daar voor een correcte opvolging.

Functie eisen - Laborant productie

  • Kennis en ervaring - Je hebt een bachelorsdiploma in laboratoriumtechnologie of biomedische labotechnologie. Je hebt een basiskennis van gangbare laboratoriumtechnieken inzake bacteriologische en chemische analyse van levensmiddelen. Ervaring in de voedingssector is een pluspunt.
  • Klantgerichtheid - Als laborant ondersteun je de kwaliteitsafdeling met de nodige analyses. Je kunt hun noden capteren en je werk daaraan aanpassen.
  • Kritische houding - Jij kijkt steeds met een kritisch oog naar je werk zodat je steeds kwalitatieve analyses oplevert. Je legt ook de juiste prioriteiten in de vragen die aan het labo gesteld worden.
  • Vernieuwingsgezind - Je blijft steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Aanbod

  • Variatie – Fine Food Meat verwerkt een groot assortiment aan (vlees)producten. Er zit dus heel wat variatie en uitdaging in je dagelijks werk.

  • Impact en verantwoordelijkheid ­- Jij speelt een belangrijke rol in ons kwaliteitsbeleid want de quality managers maken een groot deel van hun beslissingen op basis van jouw analyses.

  • Opleidingen en leertrajecten – Wij voorzien opleidingen die aansluiten bij je ervaring en behoeften. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

  • Aantrekkelijk loonpakket – Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket, gecombineerd met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering. Bovendien krijg je korting bij verschillende partners van Colruyt Group.

Interesse in Laborant productie?

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt, kun je steeds contact opnemen met onze recruiter Pascaline pascaline.dehults@colruytgroup.com

Klik hier voor te solliciteren.

Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn zowel jij als wij overtuigd, dan plannen we een langer gesprek in. We gaan dieper in op de vacature en jij kunt al je vragen stellen.

Colruyt Group gelooft in de kracht van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Iedereen is welkom om te solliciteren bij Colruyt Group en we bieden iedereen gelijke kansen.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Op de baan - Heverlee - Home office
Knokke-Heist
Westrozebeke
Vlaanderen/ regio nader overeen te komen
Langemark en mogelijkheid tot 2 dagen Home Office
Hybrid working regime (min. 2 days on site in Ghent, Belgium)
Onderweg bij klanten, op kantoor in Lochristi, Home Office
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren