Landbouw vacatures voor bachelors en masters

28 vacatures gevonden

Op zoek naar vacatures in de landbouw? Dan ben je bij AgriFoodMatch aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vacatures binnen de landbouwsector op bachelor- of masterniveau.

De landbouwsector staat nooit stil. Door voortdurende innovatie is deze sector altijd in beweging en zijn bedrijven dus altijd op zoek naar hoogopgeleide professionals. Je kunt denken aan de volgende banen: sales, development, logistiek, inkoop, marketing en managementfuncties.

Werken in de landbouwsector als hoogopgeleide professional

Met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kun je gemakkelijk filteren op jouw specifieke wensen, wat het vinden van jouw droombachelor- of mastervacature binnen de landbouwsector snel en eenvoudig maakt. Bovendien blijven we regelmatig nieuwe vacatures aanbieden, dus houd onze website in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Onze website bevat vacatures in de landbouwsector op bachelor- of masterniveau. Deze vacatures worden gepubliceerd door werkgevers en intermediairs. Zoek, solliciteer en ga binnenkort aan de slag als hoogopgeleide professional in de landbouwsector.

Vlaanderen
Landbouw
29 Sep. 2023

Coördinator Leader Plattelandsontwikkeling bij Provincie Limburg

Je bent verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte uitvoering van ontwikkelingsplannen, de begeleiding van de promotoren, de operationele werking van het Leader-secretariaat en het...
Delete
Save in favorites
Berchem
Landbouw
Food, industrie
29 Sep. 2023

Commercieel talent in de bio-sector (Wallonië)

Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in de bio-sector in het Waalse gewest Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten en behoudt...
Delete
Save in favorites
Oost Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
29 Sep. 2023

Monsternemer

Als monsternemer bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en de melkproductie bij melkveehouderijen.
Delete
Save in favorites
Ghent (Belgium), 2 days/week in the office, 10% travelling.
Landbouw
Veehouderij
28 Sep. 2023

Junior Product Manager

Do you want to work in a global agribusiness company with occasional international travelling? Do you want to grow as a Product Manager in a company based on Swedish culture of respect and...
Delete
Save in favorites
Sint-Katelijne-Waver/ home 0ffice
Tuinbouw
Landbouw
27 Sep. 2023

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger Akkerbouw/Witloof

Wil je een mooie klantenportefeuille verder uitbouwen in een leerrijke omgeving? Affiniteit met groenteteelt en/of akkerbouw? Neem een kijkje naar onze vacature! 
Delete
Save in favorites
Geheel België
Tuinbouw
Landbouw
Diervoeding/Feed
Food, retail en handel
27 Sep. 2023

Agrarisch Zaakvoerder Aveve

Wil jij aan het roer staan van jouw eigen Aveve verkooppunt? Word Agrarisch Zaakvoerder bij Aveve! 
Delete
Save in favorites
Wevelgem
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
27 Sep. 2023

Productieverantwoordelijke / Operator

Kwaliteit + Service = Voedselveiligheid. Veel autonomie en ruimte voor eigen initiatief waarin je verder je expertise kan uitbouwen.
Delete
Save in favorites
Home office
Landbouw
Veehouderij
Food, industrie
27 Sep. 2023

Field Sales Manager

Weet je van aanpakken in de landbouwwereld? Heb je commercieel talent en bouw je graag met je klanten een langetermijnrelatie uit? Neem je graag initiatief en werk je resultaatgericht? Dan is de...
Delete
Save in favorites
Oreye
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
26 Sep. 2023

Agronoom

Ben je een goede ambassadeur en onderhoud je technisch-commerciële relaties met de planters van gangbare bieten en cichorei en eventueel van biologische cichorei? Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Leuven
Tuinbouw
Landbouw
25 Sep. 2023

Business manager agrarische sector - hoofdzetel Leuven

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de groei van ons bedrijf in de land- en tuinbouwsector te stimuleren.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren