Landbouw en Food vacatures

4 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Landbouw Logistiek, Inkoop vacatures.
Meetkerke/ Stalhille/ Avelgem/ Brugge/ Oudenaarde
Landbouw
Veehouderij
8 Dec. 2023

Administratief Medewerker

Wil je graag werken in een leuk team waar ruimte is voor initiatiefname en waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Lees dan snel verder!
Delete
Toevoegen aan favorieten
Sint-Gillis-Waas
Tuinbouw
Landbouw
8 Dec. 2023

Office Manager

Houd je ervan om warme contacten te onderhouden met klanten in België? Heb je interesse om te werken in een familiaal bedrijf in de sector van akkerbouw en veehouderij? 
Delete
Toevoegen aan favorieten
25% kantoor, 75% op de baan (Vlaanderen, ten Westen van de as Antwerpen)
Landbouw
6 Dec. 2023

Manager Teelt en Oogst

Zin om de groenten te plannen van veld tot vork met aandacht voor duurzaamheid en bio, in partnership met de landbouwer? Gezond voedsel naar de eindconsument brengen voelt gewoon goed. Dat je dat...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Voornamelijk Meetkerke, sporadisch Oudenaarde, Avelgem en Stalhille
Landbouw
30 Nov. 2023

Manager Assistent

Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector met veel zelfstandigheid, regelmatig klantencontact en volop ontwikkeling? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou.
Delete
Toevoegen aan favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren