Landbouw en Food vacatures

4 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Landbouw Productie, Operations vacatures.
Wevelgem
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
8 Dec. 2023

Productieverantwoordelijke / Operator

Kwaliteit + Service = Voedselveiligheid. Veel autonomie en ruimte voor eigen initiatief waarin je verder je expertise kan uitbouwen.
Delete
Toevoegen aan favorieten
Oost Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
6 Dec. 2023

Monsternemer voor noorden van Oost-Vlaanderen

Als monsternemer bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en de melkproductie bij melkveehouderijen.
Delete
Toevoegen aan favorieten
25% kantoor, 75% op de baan (Vlaanderen, ten Westen van de as Antwerpen)
Landbouw
6 Dec. 2023

Manager Teelt en Oogst

Zin om de groenten te plannen van veld tot vork met aandacht voor duurzaamheid en bio, in partnership met de landbouwer? Gezond voedsel naar de eindconsument brengen voelt gewoon goed. Dat je dat...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Oost Vlaanderen
Veehouderij
Landbouw
Diervoeding/Feed
1 Dec. 2023

Monsternemer, regio Waasland

Op zoek naar een autonome en deeltijdfunctie binnen de melkveehouderij? Lees dan snel verder!
Delete
Toevoegen aan favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren