Colruyt Group

junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie

Delete
Save in favorites
Halle
Food, industrie
Food, retail en handel
17 May. 2024

junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie

Share

Bedrijfsprofiel

Fine Food Meat is de vleesverwerkingsafdeling van Colruyt Group. Hier ontwikkelen, produceren en verpakken we de eigenmerkproducten voor de verschillende winkelformules van ons bedrijf. Met passie voor ons vak. Of je nu een production manager, magazijnier, laborant of quality manager bent, bij ons vind je vast een job die bij je past.

Functie omschrijving - junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie

Als junior Junior Kwaliteitsverantwoordelijke ga je aan de slag binnen Colruyt Group Fine Food, onze eigen productie- en verpakkingsafdeling. Fine Food is een belangrijke pijler voor Colruyt Group. Wij leveren kwaliteitsvolle producten aan al onze winkels: van Colruyt en OKay, tot Spar en Bio-Planet.

Jouw takenpakket als Junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie:

  • Je werkt mee aan de kwaliteit van onze eigen geproduceerde vleesproducten.
  • Je neemt een belangrijke rol in het uitbouwen, implementeren en onderhouden van ons kwaliteitssysteem.
  • Je volgt kwaliteitseisen en controleschema’s proactief op. Je beoordeelt productspecificaties, controles en analyses en past aan waar nodig. Je beantwoordt klachten en ondersteunt de kwaliteitsverantwoordelijke in de daaruit volgende administratie.
  • Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren en onderbouwen van de HACCP-plannen en het kwaliteitshandboek.
  • Bovendien sta je garant voor een correcte administratie maar ook voor praktijkgerichte acties.
  • Je houdt je kennis up-to-date door je sterke externe focus.
  • Je werkt samen met collega’s van de afdelingen Productie, Aankoop, Productduurzaamheid… Samen evalueren, bewaken en verbeteren jullie de kwaliteit van de producten. Een goede samenwerking en communicatie zijn dan ook cruciaal in deze functie.

Je werkt in Buizingen, nabij Halle en kan 2 dagen per week thuiswerken of in een van onze regionale kantoren (Mechelen, Haasrode, Zwijnaarde, ...).

Functie eisen - junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie

  • Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor in voedingstechnologie of een andere voeding gerelateerde richting. Een eerste ervaring of stage binnen een kwaliteitsafdeling is een troef!

  • Verantwoordelijkheid – Je bent trots op je assortiment en draagt hier met plezier de verantwoordelijkheid voor. Dankzij jouw gedrevenheid blijven we onze producten continu verbeteren.

  • Initiatief – Je bent een dynamisch, positief en kritisch ingestelde persoon die actief op zoek gaat naar extra informatie om zo jouw expertise steeds verder uit te bouwen.

  • Een verschil maken – Je werkt op een afdeling die in het hart van Colruyt Group opereert. Heel wat collega’s rekenen op jouw steun. Dankzij je communicatietalent, assertiviteit en constructieve manier van samenwerken, zorg je proactief dat wij onze kwaliteitsdoelen halen.

  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans, zodat je met al je collega’s en partners goed kan

Aanbod

  • Ontwikkelingskansen – Je kan steeds vertrouwen op de expertise van je collega’s en krijgt de kans om je hele loopbaan lang te blijven ontwikkelen dankzij interne en externe opleidingen.

  • Impact – We bieden je de kans om je stempel te drukken op het assortiment van één van de grootste supermarktketens van België.

  • Doorgroeimogelijkheden – Onze intentie is om de starter te begeleiden en te ondersteunen bij zijn professionele ontwikkeling. Door middel van mentorship en training streven we ernaar om onze medewerkers te zien openbloeien en uiteindelijk te zien uitgroeien tot ervaren kwaliteitsverantwoordelijken.

  • Extralegale voordelen – Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket, gecombineerd met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Werken bij Colruyt Group, dat is elke dag onze missie waarmaken: samen duurzaam meerwaarde creëren. Wij zorgen voor ondersteuning en kansen, jij kan initiatief nemen en ideeën voorstellen. Wij ondersteunen je groei, want als jij groeit, dan doen wij dat ook.

Colruyt Group gelooft in de kracht van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Iedereen is welkom om te solliciteren bij Colruyt Group en we bieden iedereen gelijke kansen.

Interesse in junior Kwaliteitsverantwoordelijke vleesproductie?

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt, kun je steeds contact opnemen met onze recruiter Pascaline (pascaline.dehults@colruytgroup.com).

Klik hier voor te solliciteren.

Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Zijn zowel jij als wij overtuigd, dan plannen we een langer gesprek in. We gaan dieper in op de vacature en jij kunt al je vragen stellen.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Op de baan - Heverlee - Home office
Knokke-Heist
Westrozebeke
Vlaanderen/ regio nader overeen te komen
Langemark en mogelijkheid tot 2 dagen Home Office
Hybrid working regime (min. 2 days on site in Ghent, Belgium)
Onderweg bij klanten, op kantoor in Lochristi, Home Office
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren