AgriMatch, de eerste agro- en biojobsite van België, is bestemd voor hoger opgeleide agri- en bioprofessionals die een job zoeken in de agribusiness of foodsector in België.

Bij AgriMatch vindt u daarom uitsluitend actuele vacatures van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de agri- en foodbusiness in heel Vlaanderen en Wallonië. Te denken valt aan de volgende sectoren: landbouw, tuinbouw, biotechnologie, food/voeding en groene ruimte.

Wilt u als werkgever niet langer uw agrarische of foodjobs op allerlei algemene vacaturesites plaatsen? Wilt u niet langer betalen voor naambekendheid en reacties van kandidaten voor wie u géén interesse hebt? Dan is AgriMatch vanaf nu dé agro- en biojobsite voor u! Lees meer.....

Belangrijkste kenmerken

  • Deze jobsite is zo opgebouwd dat kandidaten in een paar muisklikken de weg naar uw job kunnen vinden. Er zijn uitgebreide zoekfuncties op regio, sector, functietype of trefwoord.
  • Kandidaten solliciteren rechtstreeks op uw vacature(s) en hoeven zich niet eerst aan te melden of in te schrijven bij ons.
  • Wekelijks versturen wij naar kandidaten een nieuwsbrief met daarin een beknopt vacatureoverzicht. Kandidaten kunnen zich hiervoor inschrijven.
  • Op AgriMatch zijn vacatures opgenomen van zowel bekende als minder bekende bedrijven in de agrarische, groene en foodsector. Van klein tot groot.
  • De agro- en biojobs variëren van specialistische functies tot algemeen management. Van middenkader tot top. Alle met één gemeenschappelijk element: agri of food.
  • Omdat AgriMatch investeert in het aantrekken van hoger opgeleiden, zijn bezoekers vooral bachelors en masters of gelijkwaardig. 
  • Wij plaatsen voor u de vacature(s). Binnen 1 werkdag wordt uw vacature voor maximaal 2 maanden geplaatst; indien u uw vacatures vóór 13.00 uur aanmeldt, worden ze dezelfde dag nog geplaatst. Meer info....
  • Voor meer info over plaatsingstarieven en voorwaarden, klikt u op Tarieven en Voorwaarden

Hebt u nog andere vragen?

Via een telefoontje (+32 (0)488 - 298942 of +31 (0)43 - 6042292) naar Christel Janssen, e-mail cjanssen@agrimatch.be of het Contactformulier krijgt u meteen een antwoord. AgriMatch kijkt uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking! 

Met vriendelijke groet,

Christel Janssen                           AgriMatch Europe                            T: +32 (0)488 298942 
Business Manager                            www.agrimatch.be                          cjanssen@agrimatch.be


AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren